BİFO - Rüyalarımdaki Müzik

BİFO - Rüyalarımdaki Müzik

Tarihler: 16 Aralık 2021 Perşembe ~ 16 Aralık 2021 Perşembe 20:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 300,00 ₺ 2. Kategori - 225,00 ₺ 3. Kategori - 175,00 ₺ 4. Kategori - 100,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2021 ~ Ara 16, 2021

BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI
KAREL DESEURE şef
KATIA & MARIELLE LABÈQUE iki piyano
DAVID CHALMIN gitar
BRYCE DESSNER gitar

NIELSEN An Imaginary Trip to the Faroe Islands
DESSNER St. Carolyn by the Sea, iki gitar için
DESSNER İki Piyano için Konçerto
STRAVINSKY Petruşka Süiti (1910-11), 4 sahnelik burlesk

BİFO’nun Katia ve Marielle Labèque’i konuk edeceği ikinci konserde orkestrayı yalnızca orkestra konserlerinde değil, opera ve bale temsillerini yönetişindeki incelikli tekniği ile büyük beğeni toplayan Belçikalı orkestra şefi Karel Deseure yönetecek. Deseure’nin 2021’deki yoğun programının içinde J.S. Bach’ın Aziz Matheus Pasyon’u ve II. Johann Strauss’un Yarasa opereti de vardı. Konserin diğer konuk yıldızları ise gitar virtüözleri David Chalmin ve Bryce Dessner. Repertuvarını klasik müzikten popüler türlere ve deneysel çalışmalara uzandıran Chalmin, Labèque kardeşler ile olan çalışmalarının yanı sıra Thom Yorke, Rufus ve Madonna gibi isimlerle sahneyi paylaşmış. Bu işbirliklerinin ve The National grubunun diğer önemli ismi ve konserin diğer solisti Bryce Dessner’ın ise iki eseri de aynı programda seslendirilecek.

- Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliklerin tümü pandemi sebebiyle özel kurallara tâbidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

- Zorlu Center arama noktalarında görevliler tarafından vücut ısısı ölçümü yapılacaktır. Vücut ısısı 38C üzerinde olan misafirler içeri alınmayacaktır.

- Etkinlik girişinde Zorlu PSM tarafından yeni maskeler dağıtılacaktır. Alan içinde farkındalığı sağlamak amacıyla yeni verilen maskelerin takılması zorunludur.

- 18 yaş üzeri misafirlerimiz etkinliğe gelmeden önce HES (Hayat Eve Sığar) uygulamalarının güncel olduğundan, HES Kod Ayarları bölümünün altında bulunan Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olmalıdır.

- HES uygulaması üzerinden 18 yaş üzeri misafirlerimiz tarafından aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunmaktadır. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile salona seyirci olarak girebilecektir. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir.

- Zorlu PSM girişlerinde misafirlerimize maske verilecek veya mevcut maskeleri yeni maskeler ile değiştirilecektir. Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur. Maskesini çıkardığı tespit edilenler uyarılacak, uyarıları dikkate almayanlar Zorlu PSM alanının dışına alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT