Bilal Karaman

Bilal Karaman

Tarihler: 23 Temmuz 2019 Salı ~ 23 Temmuz 2019 Salı 19.00

Yer: Kennedy Lodge

Ücret: Tam 30.00 TL Öğrenci 15.00 TL

Adres: Bebek, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2019 ~ Tem 23, 2019

Boğaziçi Üniversitesi’nde caz kültürünü geliştirmek ve bu alanda çalışan genç sanatçıları desteklemek amacıyla başlatılan “Kennedy Jazz” konser serisi, gitarist ve besteci Bilal Karaman’ın konseriyle devam ediyor. BU+ etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kennedy Jazz” konserlerinin 23 Temmuz’da gerçekleşecek etkinliğinde, Bilal Karaman son projesi Manouche a La Turca’yı Kennedy Lodge bahçesinde müzikseverlerle paylaşacak.

Türkiye’de cazın farklı türleriyle uğraşan müzisyenleri 2015’ten beri Kennedy Lodge bahçesinde ağırlayan “Kennedy Jazz” konser serisi, geçmişinde Elif Çağlar, Şevket Akıncı Band, Francesco Martinelli, Başak Yavuz, Ayşe Tütüncü, Ece Göksu ve Jülide Özçelik gibi isimleri kampüste müzikseverlerle buluşturmuştu.Konserlerin yanı sıra caz müziğini tartışmaya yönelik panellere de yer vererek bu alanda kalıcı bir ilginin oluşmasını hedefleyen etkinlikler serisi, Bilal Karaman’ın 23 Temmuz 2019’da vereceği konserle devam edecek.

Swing ve alaturka bir arada
Gitarist ve besteci Bilal Karaman, son projesi “Manouche a La Turca” ile son zamanlarda tüm dünyada ilgi görmeye başlayan Manouche (Gypsy Jazz) tınılarını yerli melodilerle buluşturuyor. 1930’lu yıllarda Django Reinhardt’ın Fransız melodilerini Swing ritimleriyle uyarlamasından ilham alan gitarist, Kevser Hanım’ın meşhur “Nihavend Longası” ve “Ağlama Değmez Hayat” gibi sevilen alaturka parçalarını eğlenceli Swing ritimleriyle yorumluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT