Bilal Karaman

Tarihler: 20 Ocak 2015 Salı ~ 20 Ocak 2015 Salı 22:00

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2015 ~ Oca 20, 2015

En iyi 5 caz gitaristinden biri olarak seçilen ve Türk müziğini gelenekten koparıp cazla buluşturan gitarist ve besteci Bilal Karaman, Tunnel Sahne'de.

Gitar çalmaya 11 yaşında ağabeyi Selçuk Karaman ile birlikte başlayan Karaman, 2004 yılında burs kazanarak girdiği Bilgi Üniversitesi Caz performans bölümünden mezun oldu. Henüz öğrenciyken Erkan Oğur, bir röportajında Türkiye'deki en beğendiği 5 gitaristten biri olarak bahsetti. 2007 yılında Türkiye'de Jazz dergisi tarafından yapılan ankette son on yılın en iyi 5 caz gitaristinden biri olarak seçildi.

2009 yılında Yamaha sponsorluğunda gerçekleşen Caz Gitar yarışmasında birinci olan Karaman'ın, 2011 yılında yayınlanan ilk solo albümü Bahane Türkiye'de en sevilen caz albümlerinden biri oldu. 2012 yılında Türkiye'nin ilk ve halen tek Sanal Gitar Akademisini kurdu, bütün gitar öğrencileri için Türkçe ve ücretsiz kaynak yarattı.

Bugüne kadar Ricky Ford, Lawrence Butch Morris, Marcus Miller, Pierre Blanchard, Lars Danielsson, Aydin Esen gibi dünya caz sahnelerinde prestij sahibi müzisyenlerle beraber çalışma fırsatı yakalayan Bilal Karaman, 2013'te ikinci solo albüm Patika'yı yayımladı.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı Açılış 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT