Bill Frisell & Thomas Morgan ''Smal

Tarihler: 03 Mayıs 2018 Perşembe ~ 03 Mayıs 2018 Perşembe 03 Mayıs 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: Normal Dönem1. Kategori: Tam 120.00 TL, Öğrenci 90.00 TL2. Kategori: Tam 90.00 TL, Öğrenci 65.00 TLÖn Satış (22 Şubat 11:00'a kadar) - TÜKENDİ1. Kategori: Tam 96.00 TL, Öğrenci 70.00 TL2. Kategori: Tam 72.00 TL, Öğrenci 55.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2018 ~ May 3, 2018


80’li yılların öncü gitaristlerinden Bill Frisell, çağdaş caz türünde öne çıkmış basçı Thomas Morgan ile “Small Town” albümünü 2017 yılında yayımladı ve “Small Town Duo” olarak konserler vermeye başladı.  Müziği rock, country ve blue grass gibi türlerin farklı karakterlerini içeren Frisell, bu çeşitliliği ile tipik bir caz gitaristinden öte olduğunu takipçilerine kanıtladı ve 90'lı yılların sonuna gelindiğinde, dünyanın en popüler caz müzisyenlerinden biri olarak anılmaya başladı. Seyirciler ve herhangi bir stilin sınırlarını aşan estetiği ile Frisell, ECM Records’un daimi gitaristi olarak onlarca albüm ve iş birliğinin altına imzasını attı. Güncel caz sahnesinin dikkat çeken caz müzisyenlerinden biri olan Amerikalı basçı Thomas Morgan, 7 yaşındayken çelloya, 14 yaşındayken de kontrbas çalmaya başladı.“Small Town Duo” projesinde ise Morgan ve Frisell arasındaki şaşırtıcı derecede güçlü elektrik: çan benzeri harmonikler, sessiz elektronikler ve folk-blues figürlerinin örgüsü ile büyüleyici bir doğallıkla dinleyeni kendine çekiyor.


Ne dinleyelim?

- Small Town
- It Should Have Happened A Long Time Ago

Caz

Kapı Açılış: 20.30

Bill Frissel & Thomas Morgan: 21.00

- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatleri Merkezi, etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT