Billionaire Club - Özel Perşembe Partileri

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Billionaire Club

Adres: The İstanbul Edition, Büyükdere Cad. No: 136 Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 77 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 17, 2011

Billionaire Club’ın Özel ‘Perşembe Partileri’ Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

Dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, her Perşembe olduğu gibi 15 Aralık Perşembe gecesi de konuklarına eğlenceli bir gece yaşatacak.

Perşembe geceleri düzenlediği özel partilerle İstanbul gece hayatına farklı bir boyut kazandıran Billionaire Club, 15 Aralık Perşembe gecesi de ünlü DJ Salih Saka ve onun müziğine elektro violiniyle ilgi çekici bir yorum katan violinist Laura Masotto’nun muhteşem performasıyla eğlenceyi doruğa taşıyacak.

Bu parti için İtalya’dan gelecek DeSeda Profesyonel Dansçıları’nın özel dans gösterisine birbirinden güzel Billionaire kızları da eşlik edecek. Elektro violinist Laura Masotto 16 ve 17 Aralık tarihlerinde de gerçekleştireceği performanslarla konuklara nefes kesen bir müzik deneyimi yaşatacak.

İstanbul’un en lüks oteli The İstanbul Edition’ın içinde yer alan ve her gece farklı renklere bürünen transparan duvarlarıyla benzersiz bir dekorasyona sahip olan Billionaire Club, sezon boyunca İstanbul’un en görkemli partilerine ev sahipliği yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT