Billionaire Club’tan Monroe ve Michael Jackson Anısına Unutulmaz Bir Gece

Tarihler: 30 Aralık 2011 Cuma ~ 30 Aralık 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Billionaire Club

Adres: Büyükdere Cad No:136 34330 Levent İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 317 77 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2011 ~ Ara 30, 2011

Dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, ünlü partilerine “A Night To Remember” ile devam ediyor. Efsane pop ikonları, hayranlarıyla 30 Aralık Cuma gecesi Billionaire Club’ta buluşuyor.

Düzenlediği özel partilerle İstanbul gece hayatına farklı bir boyut kazandıran Billionaire Club, 30 Aralık Cuma gecesi de “A Night To Remember Party” ile konuklarına nostaljik bir eğlence yaşatacak. Efsane pop ikonları Marilyn Monroe ve Michael Jackson, unutulmaz yıldızlar Billionaire Club’ta anılacak.

Ünlü dansçı Laura ve Billionaire Dans Grubu’nun özel dans gösterileri, farklı elektro violin animasyonlarıyla violin ustası Filippo Rollando ile renklenecek gecede, şov dünyasının ünlü DJ’i Andrea T. Mendoza da muhteşem bir performans sergileyecek.

İstanbul’un en lüks oteli The İstanbul Edition’ın içinde yer alan Billionaire Club, sonsuz lüks ve ihtişamı yansıtan göz alıcı dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği çok özel partileri ile sezon boyunca İstanbul’un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT