Binker and Moses / KOKOROKO

Binker and Moses / KOKOROKO

Tarihler: 28 Mayıs 2022 Cumartesi ~ 28 Mayıs 2022 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: Avantajlı Dönem 1 - ₺242,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2022 ~ May 28, 2022

Dünya çapında gerçekleşen en prestijli caz festivallerinden EFG Londra Caz Festivali, 30. yılını kutladığı bu sene, Zorlu PSM’ye geliyor! London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival ile Zorlu PSM, İngiliz caz sahnesinin önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

İngiliz caz sahnesinin aranan ikilisi Binker & Moses ile jazz ve afrobeat ile benzersiz üretimlere imza atan Kokoroko, 28 Mayıs akşamı London X İstanbul Zorlu PSM Meets EFG London Jazz Festival kapsamında Turkcell Sahnesi’nde!

Binker & Moses
İngiltere caz sahnesinin enstrümantal ikilisi Binker & Moses, hip-hop, funk ve avangard esintiler taşıyan, organik, türleri harmanlan bir caz tarzı yaratıyor. 2014 yılında Londra'da kurulan Binker & Moses, saksafoncu Binker Golding ve davulcu Moses Boyd tarafından oluşuyor.

Güçlerini birleştirmeden önce, her iki sanatçı da caz eğitimi aldı. Golding, Middlesex ve Guildhall Müzik ve Drama Okulu'na katıldı. Boyd ise, Trinity Laban Koleji'ne gitti. Mezun olduktan sonra, her biri çalışmalarına devam etti ve trompetçi Abram Wilson ile prova yaparken tanıştılar. Daha sonra, yaratıcı ortaklıkları turne sırasında vokalist Zara McFarlane'e eşlik ederken derinleşti.

2016'da Binker & Moses, caz, funk ve hip-hop'tan etkilenen enstrümantal eserlerinin dinamik karışımını sergileyen ilk albümleri Dem Ones'ı yayınladı. Albüm bir dinleyici kitlesi buldu ve 2015'te ikiliye MOBO Best Jazz Act ​ Ödülü'nü kazandırdı. 2017'de, Journey to the Mountain of Forever ile geri dönen ikili bu albümde saksafoncu Evan Parker, trompetçi Byron Wallen ve arpçı Tori Handsley'den oluşan genişletilmiş bir kadroyla çalıştı.

Kokoroko
Afrobeat üretimleriyle ün kazanan Kokoroko, 2014'ten bu yana, Londra'nın canlı müzik sahnesininin aranan isimleri arasında yer alıyor.

Grup, Kenya'da bir müzik atölyesine katıldıktan sonra 2014 yılında trompetçi/besteci Sheila Maurice-Gray tarafından kuruldu. Sehila Maurica Gray, Cassie Kinoshi, tromboncu Richie Seivright, basçı Mutale Chashi, gitarist Oscar Jerome, perküsyoncu Onome Edgeworth, klavyeci Yohan Kebede ve davulcu Ayo Salawu’dan oluşan Kokoroko, bir araya geldikleri bir yıl boyunca küçük kulüplerde konserler verdikten sonra kısa süre içerisinde festivallerin olmazsa olmazları arasında yer almaya başladılar.

Kokoroko, viral çıkış parçaları 'Abusey Junction'ın muazzam başarısının ardından 2022'nin başında yepyeni bir single ile geri döndü. Londra merkezli renkli kolektifin heyecan verici single'ı 'Something's Going On'u 8 Şubat 2022'de Brownswood Recordings aracılığıyla dijital olarak müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT