Bir Midye Festivali Isparta

Tarihler: 13 Ekim 2018 Cumartesi ~ 13 Ekim 2018 Cumartesi 13 Ekim 2018 14:00

Yer: Eğirdir Altınkum Plajı

Ücret: VIP - 124.00 TL Standart Bilet - 68.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2018 ~ Eki 13, 2018
Bir Midye Festivali şehir turnesi devam ediyor. İkinci durak Isparta!

Geçtiğimiz sene binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşip 40.000’den fazla midyenin tüketildiği, bu sene de 7 Temmuz 2018'de Antalya’da 100.000'den fazla midyenin tüketildiği gelenekselleşen etkinliğimiz olan "Bir Midye Festivali", 15 Ekim Cumartesi günü saat 15.00 – 23.50 saatleri arasında Eğirdir Altınkum Plajları’nda gerçekleşiyor.

Yarışmalar, plaj aktiviteleri ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı bu muhteşem festivalin her saati her dakikası dolu dolu geçecek olup farklı tarzlarıyla sahne alacak sanatçı ve dj’lerin performanslarını sergileyeceği mükemmel festival deneyimine hazır olun!

Onbinlerce midyenin tüketileceği bu festival 1 gün boyunca sürecek olup festival midyeseverleri bekliyor olacak. Deniz, kum, güneş, eğlence, müzik, onbinlerce midye ve sürprizler için sadece festival biletini alman yeterli. Bu festival kaçmaz!

*Sanatçı ve dj performansları yakında açıklanacaktır.

- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlik günü festival girişinde bilet fiyatları artacaktır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.Etkinlik – 15:30 ile 23:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Etkinlik alanına girişler bileklik ile olup,bilekliği olmayan kişiler festival alanından çıkartılacaktır.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına  alınmayacaktır.- Etkinlik alanında yiyecek ve içecek satışı yapılacaktır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT