Bir Prömiyer: Tan Dun & Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Bir Prömiyer: Tan Dun & Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Tarihler: 22 Haziran 2022 Çarşamba ~ 22 Haziran 2022 Çarşamba 20:00

Yer: AKM - Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺450,00 2. Kategori - ₺400,00 3. Kategori - ₺350,00 4. Kategori - ₺280,00 5. Kategori - ₺190,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2022 ~ Haz 22, 2022

Konser öncesinde tan dun’a 50. istanbul müzik festivali’nin yaşam boyu başarı ödülü sunulacaktır.

Tarih boyunca ilklere ev sahipliği yapan İstanbul’a muhteşem bir armağan: Dünyaca ünlü şef ve besteci Tan Dun, Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyenlerin yıllar sonra dahi hatırlayacağı bir prömiyere imza atacak.

Kariyerini aldığı en prestijli ödüllerle kuran Tan Dun müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırmış, çokyönlü bir sanatçı. Aynı anda hem popüler hem de radikal ve deneysel çalışmaları dünyanın dört bir yanında büyük bir yankı uyandırıyor. Özellikle opera ve sinema filmlerinin repertuvarına yaptığı katkılarla yalnızca klasik müzikseverlere değil, çok daha geniş bir hayran kitlesine kavuşan Dun, aldığı Oscar ve Grammy ödülleriyle de kariyerini taçlandırdı.

Dun’un, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Stanford Live’ın Bing Konser Salonu’nda, kemancı Daniel Hope, piyanist Alexey Botvinov ve New Century Oda Orkestrası tarafından dünya prömiyeri yapılan İkili Konçerto’su, aynı muhteşem solistlerle bu defa Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile birlikte seslendirilecek.

Dun’un yeni yapıtı, Doğu ile Batı’nın bir olduğu İstanbul’da, onun tam kalbinde yer alan Atatürk Kültür Merkezi’nde ve yarım asırdır şehre “klasik” rengini veren İstanbul Müzik Festivali’nde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT