Birlikte Güzel: Altın Gün

Birlikte Güzel: Altın Gün

Tarihler: 27 Nisan 2019 Cumartesi ~ 27 Nisan 2019 Cumartesi 27 Nisan 2019 22:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 133.50 TL Ayakta Öğrenci - 95.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2019 ~ Nis 27, 2019
Hollanda kökenli Türkçe saykedelik rock grubu Birlikte Güzel: Altın Gün, sevenleriyle...

2015’in Aralık ayında Jacco Gardner’ın Salon konseri için İstanbul’a gelen basçı Jasper Verhulst, burada 70’lerin Anadolu rock’ıyla tanıştı. Selda Bağcan, Barış Manço ve Erkin Koray’ın saykedelik işlerinin büyülediği Verhulst, Hollanda’ya döndüğünde yanına gitarist Ben Rider ve baterist Nic Mauskovic’i aldı. Bu müziğe yeniden hayat verebilmek için Türk müzisyenler arayıp Facebook üzerinden saz, vokal ve klavyeden sorumlu olacak Erdinç Yıldız Ecevit ile vokallerden sorumlu olacak Merve Daşdemir’le tanıştılar. Perküsyoncu Gino Groeneveld’in de katılmasıyla grup son halini aldı. İstanbul’a ilk kez geçtiğimiz Ekim ayında gelen grup, burada doğal olarak karşılaştıkları yoğun aşkın ardından saykedelik tanrılarının yürü ya kulum demesiyle 2018’i şehir şehir, festival festival gezerek geçirdi. Aynı yıl içinde yayımlanan ilk albüm ‘On’, müzik sahnesince büyük sevgi ve ilgiyle karşılandı. Alicia Keys’in tatili sırasında grubun 'Halkalı Şeker' yorumu eşliğinde yüzerkenki videosu yüzlerde dev bir tebessüm bıraktı. Le Guess Who, Beaches Brew, Lowlands, Best Kept Secret, Montreal Caz Festivali, Paléo gibi festivaller ve Paradiso, Gretchen gibi büyük mekânların ardından bir de canlı performans jürisi KEXP’den geçer not alan grup, Salon izleyicisinin bir diğer sevdiceği King Gizzard & The Lizard Wizard’ın kürasyonunu üstlendiği meşhur festival Gizzfest’te sahne aldı. Geçtiğimiz Kasım ayında, biletleri ışık hızından da hızlı tükenen üç konserle Salon izleyicisinin tadı damağında kalan performanslara imza atan Altın Gün, 26 Nisan’da ikinci albümü ‘Gece’yi yayımlamaya hazırlanıyor. Merakla beklenen bu albümden şarkıları ilk kez ve herkesten önce canlı dinlemek, Altın Gün’le felekten üç gece çalmak vesilesiyle kavuşmak için 26, 27 ve 28 Nisan’da, üç gün üst üste Salon’da buluşuyoruz.

Ezbere bildiğiniz 70’ler türküleri, ruhunu sakladığı modern bir makyajla, restorasyonlu olarak karşınızda.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT