Birlikte Güzel: Boy Harsher

Birlikte Güzel: Boy Harsher

Tarihler: 07 Aralık 2019 Cumartesi ~ 07 Aralık 2019 Cumartesi 07 Aralık 2019 22:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 112.00 TL Ayakta Öğrenci - 84.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2019 ~ Ara 7, 2019
Jae Matthews ve Augustus Muller ikilisinin karanlığa hayat ve ses verdiği ABDli post-punk etkileşimli synth-pop grubu Boy Harsher, Salon IKSV'de...

“İnsanın kendi eli ile yarattığı tüm felaketler yine aynı insanı kapana sıkıştıracak. O gün geldiğinde ise kendi eliyle yarattığı ve merhamet duygusundan yoksun bu kötülükler tarafından affedilmeyi beklemesi ise tam bir aptallık.” Eren Günsan’ın dark wave/dark synth-pop türünde parçalar ürettiği tek kişilik bir müzik projesi olan Affet Robot, yatak odası prodüksiyonu olarak tanımladığı ilk albümü “Röntgen”i 2017 yılında yayınladı.

Albümün yayınlandıktan kısa bir süre sonra dikkatleri üzerine çekmesiyle birlikte Affet Robot, Salon IKSV'de gerçekleştirilen Indie City Festival VI' da, Demonation Festivali No:8 ‘de, Zorlu PSM’de gerçekleşen Fizy Festival’de ve farklı birçok mekanda performans sergiledi. Akabinde Red Bull'un Warm Up serisine dahil edilerek Red Bull'un desteklediği artistlerden biri oldu ve ikinci albümü “Huzursuz Seyirler” in kayıtlarını Amsterdam’daki Red Bull Stüdyoları’nda tamamladı. 2019 Eylül ayında “Audioban” etiketiyle yayınlanan ikinci albümü ile Affet Robot, 80’ler new wave/synth-pop sounduna sırtını yaslarken, günümüz hissiyatını da pas geçmiyor. Geçmiş ve güncelin el ele tutuştuğu bir ortaklık yaratarak, hem işitsel hem de görsel olarak farklı bir müzikal perspektif sunmanın peşinde."

* Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

#saloniksv #salononyaşında

- Yeni üyeliklerde Mavi Lale Kart, 2019-2020 sezonunda Salon İKSV’de sınırlı sayıda 1 bilet alana 1 bilet hediye hakkı sağlıyor. 1+1 kampanya kapsamında Mavi Lale Kart üyelik bedeli 175 TL’dir.  Gezgin Salon konserleri ise kampanyaya dahil değil. Ayrıntılı bilgi için info@lalekart.org adresine e-posta gönderebilir veya web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT