Birlikte Güzel: Sinkane

Birlikte Güzel: Sinkane

Tarihler: 31 Ekim 2019 Perşembe ~ 31 Ekim 2019 Perşembe 31 Ekim 2019 20:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 67.50 TL Ayakta Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2019 ~ Eki 31, 2019
Beslendiği kültürleri yansıtırcasına, afro-beat’ten funk’a, poptan caza geniş bir yelpazede özgün üretimler yapan Londra doğumlu Sudan asıllı ABDli şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve müzisyen Sinkane sizlerle...

Ahmed Gallab, sahne adıyla Sinkane, Londra’da profesör bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Beş yaşına kadar yaşayacağı Sudan’a taşındı. Beş yaşında ise ABD’ye yerleşti. Kısa sürede bu kadar farklı coğrafyalarda bulunması, küçük yaşta şekillenmeye başlayan müzik kimliğine de yansıdı. Ahmed Gallab’ı sadece Sinkane ile değil, birçok önemli grup ve projenin içinde yer almasıyla tanıyor olabilirsiniz. Caribou, of Montreal, Born Ruffians ve Yeasayer gibi önemli isimlerin turne müzisyenliğini üstlenmesinin haricinde; Nijeryalı electro-funk efsanesi William Onyeabor’a adanmış dev bir proje olan Atomic Bomb! Band’in lideri ve müzik direktörü olan Gallab, bu projede David Byrne, Damon Albarn, Money Mark, Dev Hynes, Amadou and Mariam, Joshua Redman, Jamie Lidell ve Alexis Taylor gibi dünyaca ünlü müzisyenleri bir araya getirdi. 2012 yılında yayımlanan ilk albüm MARS’la başlayıp, bu yıl içinde Jakuzi’nin de kataloğunda yer aldığı plak şirketi City Slang etiketiyle yayımlanan son albüm Dépaysé’yle devam eden süreç, Sinkane’in müzikal tonlarındaki geçiş ve değişimlerini de beraberinde getirdi. Funk, Sudan pop, psychedelia ve afro-beat altyapılarıyla hayli enerjik şarkılara imza atsa da konu şarkı sözleri olduğunda suya sabuna dokunmayı asla ihmal etmiyor. Çoklu kültürün iliklerine kadar işlediği şarkılarında politik kimliğini saklamaktan asla çekinmeyen Sinkane ile Salon’da yüksek telden bir gece sizleri bekliyor.

Funk, Sudan pop, psychedelia ve afro-beat ekseninde bir gece. Dolayısıyla Salon’da şartlar dansa son derece müsait.

* Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

#saloniksv #salononyaşında

- Yeni üyeliklerde Mavi Lale Kart, 2019-2020 sezonunda Salon İKSV’de sınırlı sayıda 1 bilet alana 1 bilet hediye hakkı sağlıyor. 1+1 kampanya kapsamında Mavi Lale Kart üyelik bedeli 175 TL’dir.  Gezgin Salon konserleri ise kampanyaya dahil değil. Ayrıntılı bilgi için info@lalekart.org adresine e-posta gönderebilir veya web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT