Birlikte Güzel Sunar: Duman

Tarihler: 06 Eylül 2019 Cuma ~ 06 Eylül 2019 Cuma 06 Eylül 2019 18:00

Yer: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi

Ücret: Normal Dönem - 77.00 TLÖn Satış - 55.00 TL - Sınırlı Sayıda - TÜKENDİ2.Dönem Ön Satış - 66.00 TL - Sınırlı Sayıda - TÜKENDİ -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2019 ~ Eyl 6, 2019
Rock müzik sahnesinin en önemli gruplarından Duman, Atlantis Yapım organizasyonu ve Birlikte Güzel’in katkılarıyla ODTÜ M.D. Vişnelik Çim Amfi’de sevenleriyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 18:00
Konser Başlangıç: 21:00

#birliktegüzel
#çimamfiyazkonserleri  

ODTÜ M.D. Vişnelik Çim Amfi Hakkında: Ankara’nın en değerli konumlarından birinde şehrin en önemli açık hava mekanı ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Çim Amfi yenilenmiş işletme yönetimi ve izleyicilerin beğenilerine yönelik olarak hazırlanan etkinlik ve konser takvimiyle Ankaralıları müzik ile buluşturmaktadır. Birbirinden ünlü sanatçıların konserleri, müzik festivalleri ve çeşitli sahne sanatlarına ev sahipliği yapan Vişnelik Çim Amfi, 6000 kişilik kapasitesiyle Ankara’nın en önemli etkinlik ve konser mekanlarının başında gelmektedir.

- Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.  Etkinlik alanına sandalye, piknik sandalyesi gibi oturma düzenekleri kesinlikle alınmayacaktır.-18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve-veya babalarının refakatinde katılabilirler. Anne ve-veya baba dışındaki büyüklerin refakati geçerli değildir. - Mekan ve - veya organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Etkinlik kapı açılış saati 18:00 olup, konser başlangıç saati 21:00’dır. Organizasyon firması belirtilen konser başlangıç ve kapı açılış saatlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Öğrenci bileti öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Konser biletlerinin iade edilmesi veya konser biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.- Konser alanına yiyecek, içecek ürünleri ile giriş yapılmamaktadır. Bunun dışında paketi açılmış diğer ürünler ise içeriye alınmayacaktır.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır.- Konser için organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aramasını kabul etmiş sayılır. - İlaçlar ile ilgili; Özel durumlara karşı kullandığınız ilaçlar (alerji, vb.) ve raporu ibraz edilebilecek ilaçlar haricindeki aspirin, ağrı kesici, vb. tarzı ilaçların içeri alınmasına izin verilmeyecektir.- Etkinlik alanına evcil veya yabani hayvan girmesi yasaktır.- Kapı açılış ve konser saatleri değişiklik gösterebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT