Birlikte Güzel Sunar: Rock Off 2019

Tarihler: 06 Temmuz 2019 Cumartesi ~ 06 Temmuz 2019 Cumartesi 06 Temmuz 2019 13:00

Yer: Parkorman

Ücret: Sahne Önü - 283.00 TL Standart - 173.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2019 ~ Tem 6, 2019
Birlikte Güzel Sunar: Rock Off 2019, 1 senelik aranın ardından 6 Temmuz Cumartesi günü Parkorman’da!!!

2014 yılında ilki gerçekleşen ve aralarında Megadeth, Korn, Amon Amarth, Apocalyptica gibi gruplarında bulunduğu onlarca yabancı ve yerli gruba ev sahipliği yapan Birlikte Güzel Sunar: Rock Off 2019’un ilk konuğu ülkemizde oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunduran, İsveç’in progresif metal türündeki en büyük gruplarından OPETH.

İmza ve söyleşi seansları, akustik performansların da gerçekleşeceği Birlikte Güzel Sunar: Rock Off 2019’a tüm metal severleri bekliyoruz!

Kadronun tamamı çok yakında açıklanacaktır.

- Festival alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. - Etkinlikte 15 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir. Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Avantajlı biletler sınırlı sayıdadır. Avantajlı biletlerin tükenmesinin ardından fiyatlar değişecektir.- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Festival alanına araç girişi yoktur.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için,  dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.- 50 ml den fazla olan her türlü parfüm ve deodorant festival alanına alınmayacaktır.- Şezlong, Şemsiye vb. katılımcıların rahatını bozabilecek eşyalar festival alanına kabul edilmeyecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla kişiyi etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Festival süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT