Birthday Marathon

Tarihler: 05 Kasım 2017 Pazar ~ 05 Kasım 2017 Pazar 05 Kasım 2017 18:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 38.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2017 ~ Kas 5, 2017
THE BIRTHDAY MARATHON
Kimilerine göre ülkemizde davulculuğun estetik mütehasısı , aynı anda hem kulaklara hem de gözlere hitap etmeyi başaran ALPAY ŞALT otuz yılı geçen davulculuk kariyerinde birlikte çalıştığı, üyesi olduğu gruplardan dördü;  WHISKY, OBJEKTiF, SABiH CANGiL ve EMRE ÖNBAYRAKTAR ile 50. Yaşına girişini sahnede kutluyor!

WHISKY
1979 sonlarında Kamil Özaydın tarafından kurulan grubun 1986 yılında piyasaya çıkan ilk albümü “Babaanne” ülkemizde yasal bandrol ile yayınlanan ilk türkçe sözlü hard rock albümüdür. 2013 yılında, on yılı aşkın bir süreden sonra orjinal “Ateşsuyu” albümü kadrosu ile tekrar bir araya gelerek konserlere başlayan WHISKY ülkemizin halen aktif olan en eski birkaç grubundan biridir. Alpay Şalt 1991 yılından beri grubun bir üyesi ve grubun üç albümünde yer almakta.

SABiH CANGiL BAND
1979 - 1984 arası kurucusu olduğu RA” grubunda gitarist, besteci ve söz yazarı olarak aktif müzik yaşantısına başlayan Sabih Cangil 1997’den itibaren birçok dizi ve film müziği de üretmiştir. 2006 yılında RA’nın devamı sayılabilecek bir kadroyla “İçimizdeki Pervaneler” albümünü çıkararak tekrar konserlerine başlayan müzik adamı halen beste ve albüm üretimine devam etmektedir. Sabih Cangil Band kadrosunda RA” döneminden beri yer alan davulcu Erhan Akhan’ın geçtiğimiz yıl şehir dışına taşınmasıyla davul koltuğunu Alpay Şalt devraldı.

OBJEKTiF
1988 yılında Samsun’da müzik hayatına başlayan, özellikle toplumsal, siyasal içerikli yergi ve çevreci mesajlar içeren şarkı sözleriyle dikkatleri çeken grubun kurucusu ve beyni Vecdi Yücalan Objektif’in  30. Yılını kutlamak üzere çıkacağı bir turne hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yayınladığı 5 stüdyo ve 1 konser albümü ile rock tarihimizin en önemli gruplarından olan Objektif’le  dostluğu 90’lı yıllarda başlayan ve geçen bu uzun sürede bir stüdyo albümünde, bir albümün beste ve demo aşamasında, birçok konser ve turnede yer alan Alpay Şalt 2016’dan beri tekrar grubun içerisinde. 

EMRE ÖNBAYRAKTAR
Profesyonel müzik yaşantısına 1992 yılında başlayan Emre Önbayraktar aranjörlük yaptığı sanatçılar, projeler, dizi, film, tiyatro müzikleri ve müzikallerle anılsa da aslında çok iyi bir sahne müzisyeni. 10 yıl aradan sonra ikinci solo albümü ‘Varlığın Yokluğunda’ yı çıkaran sanatçı klasik piyano eğitimi ve mimarlık eğitimi almış olmasının birikimini, edebiyat ve şiire olan tutkusunu, dünya müziklerini, modern ve klasik rock müziğini yapısal olarak çok iyi analiz etmiş olmasının avantajını değerlendirerek, dinleyicilerine tüm bu birikimini, katman katman, dantel gibi işlediği şarkılarıyla sunuyor. Emre Önbayraktar ve Alpay Şalt  komşu olarak başlayan arkadaşlıklarına müzik yoldaşı olarak devam ediyorlar.

Program:
19.00 - EMRE ÖNBAYRAKTAR 
20.00 - SABİH CANGİL BAND
21.00 - WHISKY
22.00 - OBJEKTİF

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 18:00- Konser saati : 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT