Bizim Fest Zeytinli

Tarihler: 28 Temmuz 2019 Pazar ~ 28 Temmuz 2019 Pazar 28 Temmuz 2019 14:00

Yer: Zeytinli Altınkum Dalyan Sahili

Ücret: - Kombine + Kamp - 196.00 TL - Kombine - 168.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2019 ~ Tem 28, 2019
Bizim Fest Zeytinli Festivali 25,26,27,28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Zeytinli Altınkum Dalyan Sahili’nde düzenlenecek.

Festival kültürünü ve kamp keyfini bizim diye benimseyeceğiniz bir atmosferde biz bize bir keyifle yaşayacağınız bir festival için detaylar çok yakında duyurulacak.

25.07.2019 PERŞEMBE
BEN FERO
ZAKKUM
REDD
EMİR CAN İĞREK
OZBİ & GÜLCE DURU
SONRAKİ İSTASYON
MAVİ GRİ

AFTER
ANIL PİYANCI
DJ BATIKAN ABIZ

26.07.2019 CUMA
CAN BONOMO
BÜYÜK EV ABLUKADA
KURTALAN EKSPRESS
AHMET ASLAN
ÖFKELİ KALABALIK
YENER ÇEVİK
VERA

AFTER
GAZAPİZM
DJ SİVO

27.07.2019 CUMARTESİ
HALUK LEVENT
YÜKSEK SADAKAT
UFUK BEYDEMİR
OĞUZHAN UĞUR
EDA BABA
İKİYE ON KALA
KUBİLAY KARÇA

AFTER
ŞEHİNŞAH
DJ FİSH

28.07.2019 PAZAR
EDİS
SAGOPA KAJMER
AYLİN ASLIM
SELÇUK BALCI
NECATİ VE SAYKOLAR
PELİN GEDİK
BAĞZILARI
EMRE ŞAHİN

AFTER
SÜRPRİZ
KUTLU TUNCA

 

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Yaş sınırlaması yoktur.- Festival alanına giriş saati: 25 Temmuz 2019 14:00’dir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek koşulu ile etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletinizi yazdırmayı unutmayınız !- Kombine + Kamp bileti satın alan katılımcılar,organizatör ekibinin belirlediği çadır alanlarını kullanmakta zorunludur.- Günlük bilet ve Kombine bilet sahiplerinin kamp alanına girişleri yasaktır.- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.- Organizatör, festival programında ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Ayrıca yanınızda getirmeyi planladığınız tek ve/veya sigara paketleri festival alanına alınmayacak olup güvenlikler tarafından toplanacaktır.- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Kampanya etkinlik gününe kadar, Biletix.com üzerinden  bilet alımlarında geçerlidir.- Kampanyadan faydalanmak için, Biletix satın alma adımında Hopi indirim butonu seçildikten sonra, açılan alana Hopi  kampanya detaylarında yer alan “Bizimfest2019”  indirim kodunun girilmesi gerekmektedir.-  Kampanyada kullanılan kod  bilet satış fiyatı üzerinden tabloda belirtilen oranda indirim sağlar.- Kampanya stoklarla sınırlıdır.- Hopi ve Biletix kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT