Black Nights

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 23 Aralık 2011 Cuma - Saat: 20:00

Yer: The Marmara Taksim

Adres: Taksim Meydanı Taksim, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 83 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 23, 2011

Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker’ın özel harmanı Black Label ile “Black Nights” serisi The Marmara Taksim’de yer alan Tutti Restaurant’da, 23 Aralık Cuma akşamı başlıyor.

Taksim Meydanı’nın kendine özgü manzarası eşliğinde saat 20:00 – 24:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan gecede Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Işın Karaca gibi isimlerin vokalistliğini yapan Gaye Biçer, seslendireceği şarkılar ile Black Nights’a renk katacak. Johnnie Walker Black Label’a özel hazırlanmış lezzetlerin sunulacağı gecede, Black Label’ın eşsiz lezzetine bu geceye özel fiyatlarla ulaşabileceksiniz.

Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker; 1857 yılında İskoçya dağlarından yükselen, yaratıcısı gibi yürüdükçe derinleşen, benzersizleşen, yol gösteren bir klasik. Harmanlanmış viskiler dünyasının lideri, viskinin Everest’i olarak tanımlanan Black Label’ın özel harmanında en genci 12 yıl meşe fıçılarda dinlendirilmiş, 40’ın üzerinde tahıl ve malt viski bulunuyor. Başarı için yola çıkanların tercihi Johnnie Walker’ın hikayesi herkese ilham vermeye devam ediyor.

Gaye Biçer

1982 yılında İstanbul'da doğan Gaye Biçer, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra müzik hayatına Sezen Aksu’nun vokalistliğini yaparak başladı. Daha sonraki yıllarda Işın Karaca, Ajda Pekkan gibi isimlerle çalışan Biçer, 2009 yazında "Seven Band" ile birlikte Çeşme ve Bodrum'da sahne aldı. 2009-2010 yıllarında Bilal Karaman tarafından kurulan "Kavela" ile Beyoğlu ‘’ Jazzstop'ta sahne alan Biçer, şu an halen 2008 yılından bu yana birlikte çalıştığı ve B1 isimli ilk albümü Doublemoon etiketiyle yayınlanan Bora Uzer'in ve Nil Karaibrahimgil'in vokalistliğini yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT