Blanco White, Öncesi: Can Güngör

Tarihler: 05 Aralık 2019 Perşembe ~ 05 Aralık 2019 Perşembe 05 Aralık 2019 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta Tam - 70.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2019 ~ Ara 5, 2019
Londra çıkışlı müzisyen ve şarkı yazarı Josh Edwards; sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flamenko etkisi taşıyan folk-pop projesi “Blanco White”yla ve öncesinde müzisyen ve şarkı yazarı Can Güngör ile 5 Aralık’ta Babylon'a konuk oluyor!

Kapı: 20:30
Can Güngör: 21:00
Blanco White: 22:15

Blanco White

İspanya’nın Endülüs Bölgesi’nde yaptığı gitar çalışmalarının ardından, Güney Amerika’daki And Bölgesi’ne ait enstrüman “charango”yu ve farklı geleneksel gitar çalış tekniklerini öğrenen Edwards; Endülüs ve Latin Amerika gitar stillerini Flamenko etkili bir folk-pop sound’unda bir araya getiriyor. Blanco White, 2016 senesinin başında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği çıkış kısaçaları “The Wind Rose”u Yucatan Records etiketiyle paylaştı. Prodüktörlüğünü Bear’s Den, Matt Corby ve Daughter gibi birçok müzisyenle çalışmış Ian Grimble’ın yaptığı ikinci kısaçaları “Colder Heavens”ı 2017’de yayımlayan müzisyen; 2018’in son aylarında paylaştığı son kısaçaları “Nocturne” ile dinleyici kitlesini genişletti. Çıkış albümünün hazırlıklarını sürdüren Blanco White; yayımladığı tekliler ve kısaçalarlarla Spotify’da yüksek dinlenme sayılarını görürken, “Nocturne”ün Spotify stüdyolarında kaydettiği tekli versiyonunu da 2018’in Ekim ayında dinleyicileriyle paylaştı.

Can Güngör

Kendi yazdığı şarkılar ve birçok sanatçı için yaptığı düzenlemelerle dikkat çeken Can Güngör, ilk solo albümü “Silik Düşler”i 2015 yılında yayımladı. Kişisel hikayelerini sakin, sade bir üslupla ve yenilikçi düzenlemelerle yer aldığı albüm; birçok müzik eleştirmeni ve müzik mecrası tarafından yılın en iyi albümleri arasında gösterildi. 2016 yılının sonunda “Yalnız Ölmek” teklisini video klibiyle paylaşan müzisyen; dinleyenler tarafından yoğun ilgi gördü ve birçok platformda listelerin başında yer aldı. 2018 yılı itibariyle ikinci albüm çalışmalarına başlayan Can Güngör, albümde yer alacak “Teselli” ve “Dışarda Kış” teklilerini paylaşarak “Sular Dar” albümünün farklı müzikal uçlarını dinleyicisine sundu.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir. - Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder. - İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir. - İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT