Blind Guardian

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2011 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Normal: 57,00 TL - Sahne Önü: 100,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi AOS-52 Çömlekci Sokak No: 30, 34396 Maslak İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ May 4, 2011

Metal müziğin fantastik kralları Blind Guardian son albümleri “At The Edge of Time” ın dünya turnesi kapsamında İstanbul’daki sevenleriyle 4 Mayıs 2011 tarihinde Refresh the Venue Açık Hava sahnesinde buluşuyor.

4 yıllık bir aradan sonra 2010 Temmuz’unda yayınladıkları merakla beklenen albüm "At The Edge of Time" grubun fanları ve müzik eleştirmenleri tarafından ayakta alkışlanmaya devam ediyor. BLIND GUARDIAN`ın efsaneleştiği "Nightfall in the Middle Earth" ten sonra grubun en iyi kaydı olarak anılmaya başlanan albümü Türk hayranları ile ilk kez paylaşacak olan grup yeni parçalarının yanı sıra diğer albümlerinden oluşacak uzun bir set listesi ve iki buçuk saatlik performansı ile karşımızda olacak.

Grup kadrosu:
Hansi Kürsch - Vocal
André Olbrich - Gitar
Marcus Siepen - Gitar
Frederik Ehmke - Davul

DREAMTONE

2007 yılında, dünyanın önde gelen rock müzik firmalarından AFM Records ile yaptıkları anlaşma ile adını dünyaya duyuran Dreamtone, 2008 çıkışlı albümleri “Reversing Time” ve 2010 çıkışlı albümleri “Ophidia” ile uluslararası medyada önemli yer sahibi oldu.

“Dreamtone & Iris Mavraki’s Neverland” projesi altında çıkarttıkları bu albümler ile 100’ün üzerinde uluslararası röportaj veren grup, “Ophidia” albümlerini takiben, günümüzün metal efsanelerinden olan Jon Oliva (Savatage, Trans Siberian Orchestra, Jon Oliva’s Pain) ile 2010 yılında başarılı bir Avrupa turnesi gerçekleştirdi.

Projelerinde bugüne kadar Hansi Kürsch (Blind Guardian), Tom Englund (Evergrey, Ayreon), Jon Oliva (Savatage, Trans Siberian Orchestra, JoP), Mike Baker (Shadow Gallery, Ayreon), Gary Wehrkamp (Shadow Gallery, Ayreon, Star One), Edu Falaschi (Angra, Almah), Urban Breed (Tad Morose, Bloodbound) gibi bir çok isimle çalışmış olan grup, bu sıralar 2011 sonunda çıkartmayı planladıkları yeni albümleri üzerinde çalışıyor.

Etkinlik Açık Alanda Gerçekleşecektir.
Yoğun talep üzerine sınırlı sayıda SAHNE ÖNÜ bileti satışa sunulmuştur.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT