Blueslive’da Yılbaşı Kostüm Partisi ve Konseri

Tarihler: 31 Aralık 2011 Cumartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Blueslive

Adres: İstiklal Cad. Öğüt Sok. No: 4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 13 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2011 ~ Ara 31, 2011

Yılbaşında sımsıcak, eğlenceli, dopdolu, ruhunuza iyi gelecek bir gece geçirmek, blueslive ‘ın kostümlü yılbaşı partisine katılmak isterseniz saatler 20.00 yi vurduğunda ister çılgın, ister sürprizli, ister yaratıcı bir kostümle blueslive ‘a gelmeniz yeterli.

Yeni yılın en güzel kostümüne hediyelerin verileceği kostümlü partimizde dans etmek zorunlu, eğlenmek sınırsız, keyif ve kaliteyle sabahın ilk ışıklarına kadar dopdolu olacağız.

Dinamik, rahat, sıcak blues alanı, lezzetli bir müzik bohçası,ruh güzelliğinin aynası blues müziğin adresi BLUESLIVE... Yılbaşı gecesi 22.30 ‘da yeni yıl konseri ile de ruhunuza güzellikler sunmaktan gurur duyar...

Bu yılın en ilginç, en başarılı kostümünü seçiyor ve armağanlar veriyoruz. Biz blueslive ekibi ve konser grubumuz “mustang” şimdiden kostümümüzü belirledik, süüürpriiz söylemeyiz ama sizinkini de merak etmekteyiz… 31 aralık gecesi görüşmek üzere.

Masalarımız sınırlı sayıda olup ön rezervasyonda geceyi iyi bir masada geçirmeniz için bizi arayıp rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.

İçerik: Elbetteki blues-rockn roll-oldies yeni yılın ilk eski yılın son gününde özellikle… Tabii kostüm giyeceklere tatlı sürprizlerimizle birlikte.

Giriş: Serbest, keyifli, akıcı, coşkulu

Grup: Mustang

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT