Bob James

Tarihler: 13 Ekim 2009 Salı ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: JC İstanbul Jazz Center

Nereden Alınır: www.istanbuljazz.com

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sok.No:10 Ortaköy/İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2009 ~ Eki 14, 2009
GRAMMY ÖDÜLLÜ CAZ PİYANİSTİ BOB JAMES “JC’s”DE HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR!

Müzik tarihine, fusion ve smooth caz akımlarının kurucusu olarak adını altın harflerle yazdıran efsane caz piyanisti Bob James ve grubu; 13 – 14 Ekim 2009 tarihlerinde “JC’s - İstanbul Jazz Center” sahnesinde muhteşem bir performans sergileyecek!

40 yılı aşan kariyerinde, iki Grammy ödülü kazanan ve 35’in üstünde albüm kaydeden, cazın efsanevi piyanisti Bob James; İstanbul’un caz merkezi “JC’s”in benzersiz yeni sezon programı kapsamında müzikseverlere unutulmaz iki gece yaşatacak.

Bob James, 1962 yılında University of Michigan Bestecilik Bölümü’nden dereceyle mezun olmasının ardından; Sarah Vaughan’ın müzik direktörlüğünü üstlendi ve böylece müzik dünyasında aranjör olarak dikkat çekmeye başladı. “The Selling of the President” adlı Broadway müzikalinin ve Al Pacino’nun rol aldığı “The Serpico” filminin aranjörlüğünü üstlenen Bob James’in besteleri ise; “Taxi” adlı televizyon dizisinin tanıtım müziği olarak kullanılan “Angela” ile tanınmaya başladı. 1981 yılında ünlü piyanist ve Earl Klugh, ilk ortak çalışmaları “One on One” ile Grammy kazandılar. Daha sonra smooth cazın en önemli grubu Fourplay’i kuran Bob James; fusion ve smooth caz akımlarının kurucusu olarak müzik dünyasındaki sarsılmaz yerini aldı.

Bob James unutulmaz besteleriyle, konuklarına gerçek bir caz kulübü deneyimi sunan “JC”in eşsiz ortamında sahne alırken; kendisine David McMurray (saksafon), Damon Warmack (basgitar) ve Ken Scott (bateri) eşlik edecek.

13 – 14 Ekim 2009 tarihlerinde, saat 21:30’da başlayacak Bob James Quartet konserlerinin biletleri; “JC’s - İstanbul Jazz Center” ve www.istanbuljazz.com adreslerinden temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT