Boğaziçi Caz Korosu

Tarihler: 27 Kasım 2018 Salı ~ 27 Kasım 2018 Salı 27 Kasım 2018 20:30

Yer: Irmak Okulları Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2018 ~ Kas 27, 2018
Boğaziçi Caz Korosu & Boğaziçi Gençlik Korosu sizlerle...

Boğaziçi Caz Korosu

2011 yılının Haziran ayında Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde kurulan ve Türkiye’de koro kültürünün yaygınlaşmasında öncü kabul edilen Boğaziçi Caz Korosu, yaklaşık 20 kişilik kadrosuyla çağdaş müzikten caza ve çok sesli türkü düzenlemelerine kadar uzanan çok geniş bir repertuvara sahiptir. Türkiye'de birçok değişik projede yer alan koroyu, tüm dünyada çeşitli uluslararası prestijli etkinliklerde de izleyebilmek mümkündür. Avusturya'da Dünya Şampiyonası'nda iki DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU, bir Dünya İkinciliği’yle toplam 5 altın madalya kazanmıştır. INTERKULTUR dünya sıralamasında Folklor kategorisinde 1. ve dünya genelinde 12. gösterilmiştir. Amerika'da 7. Koro Olimpiyatları'nda 3 ve Macaristan'da Cantemus 9. Uluslararası Koro Festivali'nde 1 altın madalya kazanmıştır. İtalya'da, La Fabbrica del Canto ve Fransa’da, Rencontres Chorales’e davet edilmiştir.

Bulgaristan'da, 35th International May Choir Competition'da Karma Korolar Birinciliği ve Genç Şef Özel Ödülü’ne layık görülmüştür. Fransa'da, Polyfollia'ya davet edilen 11 topluluktan biri olmuştur. Macaristan’da Europa Cantat’ta Türkiye’yi temsil etmiştir. Belçika’da 64. Avrupa Genç Müzisyenler Festivali'nde iki Birincilik Ödülü ve Üstün Başarı unvanına layık görülmüştür. İsviçre’de 10. Avrupa Gençlik Koroları Festivali'ne davet edilen 10 korodan biri olmuştur. Antonio Pirolli ve BSO ile Brahms’ın Alman Requiemi’ni, Gürer Aykal ve BİFO ile Jenkins ve Ramirez'in eserlerini seslendirmiştir. Bünyesindeki Boğaziçi Gençlik Korosu ve MAGMA Korolarıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.

Boğaziçi Gençlik Korosu
Edindiği sayısız başarı, yürüttüğü ve yer aldığı sıra dışı, yenilikçi projeler ile Türkiye’de koro kültürünün yaygınlaşmasında öncü kabul edilen ‘Dünya Şampiyonu’ Boğaziçi Caz Korosu bünyesinde Şef Masis Aram Gözbek tarafından Eylül 2014’te kurulmuştur. Ülkemizde koro müziği bilincinin daha da gelişmesi ve çok sesliliğin bir ortak değer haline gelmesi yolunda atılmış önemli bir adım olarak müzik hayatına başlayan Boğaziçi Gençlik Korosu, 15-21 yaş arası gençlerden oluşan 45 kişilik dinamik kadrosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. İlk üç sezonunda Türkiye’nin farklı şehirlerinde 50’den fazla konserde ve çeşitli festivallerde sahne alan koro, artık uluslararası alanda da adından sıkça söz ettireceği gibi, aynı zamanda da Boğaziçi Caz Korosu’yla birlikte başlattığı ‘Benim Kitabım Senin Kitabın’ gibi çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de öncü olmayı ve toplumun bu alandaki farkındalığını arttırmayı hedeflemektedir. Koro, şu sıralar yoğun konser ve festival programını sürdürmektedir.

- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT