Boğaziçi Filarmoni Orkestrası’ndan “Senfonik 2020” Konseri

Boğaziçi Filarmoni Orkestrası’ndan “Senfonik 2020” Konseri

Tarihler: 11 Aralık 2019 Çarşamba ~ 11 Aralık 2019 Çarşamba 19:30

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1.Kategori 150TL, 2.Kategori 125TL, 3.Kategori 90TL, 4.Kategori 65TL, 5.Kategori 40TL

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2019 ~ Ara 11, 2019

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 22 Aralık Pazar günü gerçekleşecek Boğaziçi Filarmoni Orkestrası’nın yılbaşı konseri, sanat dolu bir yıl için müzikseverleri buluşturacak.

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala genç kadrosuyla dikkat çeken Boğaziçi Filarmoni Orkestrası; Onur Tahmaz şefliğinde, Tarık Kaan Alkan ve Tutu Aydınoğlu’nun solistliğinde çok özel bir yılbaşı konserine aynı zamanda bir Türkiye prömiyeriyle imza atıyor.

Konserin ilk yarısında Türkiye’yi birçok uluslararası yarışmada başarıyla temsil etmiş 13 yaşındaki piyanist Tarık Kaan Alkan, Mendelssohn’un 1 numaralı piyano konçertosunu yorumlayacak. İkinci yarıda ise “Bir Millet İki Devlet” gibi birçok uluslararası projeye imza atmış Piyanist Doç. Dr. Tutu Aydınoğlu, Ottorino Respighi’nin “Concerto in modo misolidio” adlı eserinin Türkiye Prömiyerini Boğaziçi Filarmoni Orkestrası ile icra edecek. Bu eserin Dünya Prömiyeri ise New York Filarmoni Orkestrası ile Carniege Hall’da yapıldı.

Genç yeteneklere destek veren So CHIC... sponsorluğunda gerçekleşecek olan “Senfonik 2020” yılbaşı konseri, büyülü bir akşamda klasik müzik tutkunlarını buluşturacak.

So CHIC… ayrıca, Türkiye’nin öğrenci inisiyatifiyle kurulan ilk ve tek orkestrası Boğaziçi Filarmoni’nin “Senfonik 2020” yılbaşı konserine bilet alan tüm klasik müzik tutkunlarına 25 TL hediye çeki armağan edecek. Biletler biletino.com’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT