Bohemian Night III. (Burc Tuncer & Rocketheadz)

Tarihler: 23 Ocak 2010 Cumartesi ~ 23 Ocak 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Dogzstar

Nereden Alınır: www.myspace.com/burctuncer, www.myspace.com/bugradellalbasi

Adres: Galatasaray Kartal St, No.3, 3. Kat, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2010 ~ Oca 23, 2010
BURÇ TUNCER

Burç Tuncer, esas olarak fransız electro scene’inden ve noise estetiğinden beslenen bir prodüktördür. Bir multi-enstrumanist olarak ve post-rock’tan 8-bit müziğe, hatta avant-garde art-core gibi anormal türlere kadar ürün vermiş bir prodüktördür.

Ed Banger Records sanatçılarının elektronik müzik dünyasında gerçekleştirdiği devrimden de büyük oranda etkilenen sanatçı, electro, funk, french touché, noise ve hatta metal’den bile sinyaller taşıyan sert-dans müziği icra etmektedir. Sanatçı ayrıca kendi prodüksiyonları dışında sevdiği şarkıları daha sert ve daha dans edilebilir bir formata sokmak için remikslemeyi de seviyor.

ROCKETHEADZ
Rocketheadz, en sevilen Bohemian dj`lerinden Bugra D ve F91W Records`un favorisi Tight White tarafından 2009 Ekim ayında kuruldu. Biri İstanbul`un; diğeri İzmir`in en sevilen electro dj`lerinden olan ikili, yeni oluşumun lansmanını İzmir Boombox`ta muhteşem bir performansla kutladı. Harika bir organizasyonla temeli atılan Rocketheadz projesi sahne aldıkları etkinliklerdeki yoğun katılım ve enerjik sahne performansları sayesinde çok kısa süre içerisinde adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Kendisine müzikal anlamda genç ve dinamik, prensip olarak hayli olgun bir kariyer çizen Rocketheadz ikilisi başka bir ifadeyle "amatör ruhla profesyonel" iş mantığıyla önümüzdeki günlerde de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT