Bomrani

Bomrani

Tarihler: 16 Şubat 2019 Cumartesi ~ 16 Şubat 2019 Cumartesi 21.00 - 02.00

Yer: Anahit Sahne Beyoğlu

Ücret: Tam 35.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tomtom Mh. Akansu Sk. Mısır Apt. No:1-2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2019 ~ Şub 16, 2019

İranlı Blues & Country grubu Bomrani 16 Şubat’ta Anahit Sahne’de!

بمرانی Bomrani

2008 yılında “Behzad Omrani” (vokal ve ritim gitar) tarafından kuruldu. “Bomrani” yi sahne adı olarak kullandı . 2010'da bazı solo performanslar ve “Yellow Sky, Blue Sun” albümünü piyasaya sürdükten sonra “Mani Mozaka” (armonika ve trompet) ve “Jahanyar Ghorbani” (elektro gitar) ile tanıştı ve Bomrani grubuu oluştu.

O yıllarda, üç grup üyesi olan Bomrani kafelerde birkaç deneysel performans sergiledi ve daha sonra Arash Omrani (klavyeler), Kiarash Omrani (bas gitar) ve Abtin Yaghmaeian (davul) gruba katıldı.

2010 yılına kadar besteledikleri ve yaptıkları parçalar ‘Naked Socks” adlı unofficial bir albümünde yayımlandı. “Mahak” gibi çeşitli hayır projelerinde çalıştılar. İranlı saygın tiyatro yönetmenleriyle birçok yaratıcı işbirliği yaptılar ve başarılı tiyatro müzikleri bestelediler. Eserlerinin çokluğu sayesinde, Tahran'daki en iyi bilinen sahne sanatları kompleksi The City Theatre'ın halkla ilişkileri ile 2011'de tiyatro müziğindeki en çalışkan ve aktif grup olarak biliniyorlardı. Ayrıca bazı İranlı ünlü filmler için skor ve soundtrack bestelediler.

Tiyatroda besteledikleri müziğin çeşitliliği farklı zevklere sahip çeşitli insanları çekti. Bu nedenle, 2012 yılında çocuklar için bir albüm yayınlamak üzere Chekeh Records tarafından görevlendirildiler. İlk görevlendirilen albümleri olan “Red Bus” 13 Haziran 2014 tarihinde yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Aynı yıl “Common Vent” kaydına başladılar ve nihayet albüm 30 Mayıs 2015 tarihinde Tahran'daki “Vartan Evi” içinde hayranları arasında yayınlandı. Daha sonra 3 Haziran 2015 tarihinde “Zinat ol Molouk’ın Evi” nde Şiraz’da unutulmaz bir albüm açılış etkinliği gerçekleştirdiler. 15 ve 16 Haziran 2015 tarihlerinde İran'ın Azadi Konser Salonu sahnesinde “Common Vent” yaptılar. Yaratıcı sahne tasarımı ve yüksek ses kalitesi nedeniyle konser, eleştirmenlerden ve haber ajanslarından büyük yorumlar aldı. 2015 yazında Azadi Konser Salonu'nda 8 gece konser verdiler. Esfahan ve Rasht şehirlerinde de bu albümü başlattılar ve büyük ilgi gördü. “Ortak Havalandırma” turu Şiraz ve Esfahan'da başarılı performanslarla sona erdi. Bundan kısa bir süre sonra, bir sonraki albümleri için materyal yazmaya başladılar, bu arada, “Abtin Yaghmaeian”, davul çalar gruptan yeni albümün bazı parçalarını oluştururken grupla işbirliği yaptıktan sonra gruptan ayrıldı. “Leaving and Passing By”, Ocak 2017'de yayınlandı. Bu albüm, kısa bir süre sonra, aynı yıl başarılı konserler ile dikkat çekti. Daha sonra gruba “Salar Asghari” (davul) katıldı. Grup, 2016'dan bu yana, Avrupa'da birçok başarılı performans göstermeye başladı.

Etkinlik Kuralları:
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Öğrencilerin kimlik göstermesi zorunludur.
Vestiyerimiz Ücretsizdir. Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınmamaktadır. Palto, mont, ceket ve sırt cantalarının vestiyere bırakılması tercih edilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT