‘Bora Duran‘ ve ‘İstanbul Arabesque Project‘ Sahnesi

‘Bora Duran‘ ve ‘İstanbul Arabesque Project‘ Sahnesi

Tarihler: 07 Nisan 2017 Cuma ~ 08 Nisan 2017 Cumartesi

Yer: Trendy Lounge & Bar

Adres: Rauf Orbay Caddesi Sahilyolu, No:10, Bakirkoy, Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 413 06 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2017 ~ Nis 8, 2017

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in canlı müzik noktası Trendy Lounge & Bar’da 7 Nisan’da Türk pop müziğine besteleri ve yorumuyla damga vuran “Bora Duran” ve 8 Nisan’da da arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan “İstanbul Arabesque Project” canlı performans gerçekleştirecek.

Yeşil ve mavinin buluştuğu Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bünyesinde misafirlerini ağırlayan Trendy Lounge & Bar, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde birbirinden güzel canlı performanslara sahne olacak.

Her Zevke Hitap Edecek
Ataköy’ün ilk ve tek konser mekanı olan Trendy Lounge & Bar, bu hafta da farklı müziklere ev sahipliği yapacak. Program çerçevesinde 7 Nisan akşamı Türk pop müziğine besteleri ve yorumuyla damga vuran Bora Duran, 8 Nisan akşamı da arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan İstanbul Arabesque Project, sevenleriyle bir araya gelecek.Trendy Lounge & Bar’da Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleşen performansları kaçırmamak için biletler, Biletix’te…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT