Bora Uzer

Tarihler: 18 Aralık 2010 Cumartesi ~ 18 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto - Santral

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/7 Elektrik Santrali, Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2010 ~ Ara 18, 2010
Bora Uzer enerjik sahne performansı ile Ford Fiesta ana sponsorluğunda 18 Aralık, Cumartesi gecesi Otto Santral sahnesinde!

Otto Santral’de Kasım ayında başlayan Ford Fiesta Konserleri son hız devam ediyor. Konser serisinin ikinci konuğu ise; Bora Uzer. RnB, Jazzy, Soul ve Funk müziğin Türkiye’deki en iyi örneklerinden olan Bora Uzer, sahnede bitmek bilmeyen enerjisi ile 18 Aralık 2010, Cumartesi gecesi Otto Santral sahnesinde. Kapıların 23.00’de açılacağı gecenin biletlerini Biletix ve Otto şubelerinden temin edebilirsiniz.

Bora Uzer hakkında;
Burslu okuduğu Rotterdam konservatuvarındaki eğitimin ardından 1998 yılında yeniden İstanbul`a dönen Bora, Alp Ersönmez ve Mert Önal` ile birlikte efsanevi grubu Kangroove`u kurdu. James Brown`un ünlü İstanbul konserinde ön grup olarak sahne alan ekip kısa zamanda hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturdu. Kangroove`la çalışmalarına devam ederken, Panic Attack grubunun da solistliğini yaptı.

Ultra Nate`nin stüdyo kayıtlarında çaldıktan sonra Londra, Hamburg ve İstanbul üçgeni arasında solo çalışmalarını sürdüren Bora `nın " Sweat I t Off " adını verdiği ilk single`ı eleştirmenler tarafından beğenilse de Safety Records`ın kapanması yüzünden yayınlanamadı. EMI Atlanta`da çeşitli şarkı çalışmaları yaptıktan sonra Londra`ya dönüp Westbourne Park`ta küçük bir stüdyo açtı. Burada Pino Palladino, Chris Bailley, Pete Adamz ve Jamiroquai`dan Simon Carter gibi isimlerle şarkılar yaptı.

Songphonic Records`dan Osman Kent`le çalışmaya başladıktan sonra yurtdışında solo çalışmalarına ağırlık verirken İstanbul`da Kangroove ile birlikte H2000, Efes Pilsen One Love Festival gibi önemli etkinliklerde The Black Eyed Peas ve The Cardigans gibi isimlerin öncesinde sahne aldı. Dünyaca ünlü soul solist Beverly Knight`ın ön grubu olarak Cardiff`ten başlayan ve yaklaşık otuz gün süren bir İngiltere turnesi gerçekleştirdi. Londra`da ünlü Jazz Cafe`de Jocelyn Brown öncesinde sahneye çıktı ve sonrasında yeniden İstanbul`a dönerek solo çalışmalarına hız verdi.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT