Borusan İstanbul Filarmoni Ork.

Borusan İstanbul Filarmoni Ork.

Tarihler: 22 Haziran 2019 Cumartesi ~ 22 Haziran 2019 Cumartesi 22 Haziran 2019 20:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 220.00 TL 3. Kategori - 166.50 TL 4. Kategori - 133.50 TL 5. Kategori - 100.00 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2019 ~ Haz 22, 2019
47. İstanbul Müzik Festivali, 11-30 Haziran tarihleri arasında müziğe ve şehre farklı bakışlar sunuyor.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Sascha Goetzel Şef
Valerıy Sokolov Keman
Narek Hakhnazaryan Viyolonsel
Yulıanna Avdeeva Piyano
Efdal Altun Viyola
Çağ Erçağ Viyolonsel

Ludwig van Beethoven
Üçlü Konçerto Do Majör, op. 56
Triple Concerto in C Major, op. 56
Richard Strauss
Don Kişot, op. 35
Don Quixote, op. 35

Arayla 100’ sürer.

KONSERE DOĞRU PRE-CONCERT TALK *
19.00-19.30 Üst Fuaye Upper Foyer
Bülent Gözkân’ın “Aydınlanma ve Kant” başlıklı konuşması
by Bülent Gözkân on “Enlightenment and Kant”

* Türkçe in Turkish

2020 Beethoven Yılı’na doğru, bestecinin birden fazla solo çalgı için yazdığı tek konçerto olan Üçlü Konçerto, günümüz müzik dünyasının parlayan yıldızları Valeriy Sokolov, Narek Hakhnazaryan ve Yulianna Avdeeva’nın yorumuyla sizlerle!

2005 Uluslararası George Enescu Keman Yarışması birincisi Valeriy Sokolov, son 15 yıldır dünyanın önde gelen orkestraları eşliğinde konserler veriyor. “İncelikli nüansların ustası” (Straits Times) olarak tanımlanan ve “tatlı tonuna” (South China Morning Post) vurgu yapılan Sokolov’un albümleri arasında, Vladimir Ashkenazy ve Avrupa Oda Orkestrası eşliğinde Sibelius Keman Konçertosu ile David Zinman ve Zürih Tonhalle Orkestrası eşliğinde Bartok ve Çaykovski konçertoları öne çıkıyor.

2011 Uluslararası Çaykovski Yarışması birincisi Narek Hakhnazaryan, 2014-2016 BBC Yeni Nesil Sanatçısı seçildi; halen Viyana Konzerthaus’un Büyük Yetenekler’i arasında yer alıyor. Strad dergisinin “göz kamaştırıcı parlaklıkta” ve LA Times’ın “çalgıya hakimiyeti olağanüstü” dediği Hakhnazaryan’ın 2018/19 programında Viyana Senfoni, Kraliyet Stockholm Filarmoni, Helsinki Filarmoni, Münih Oda Orkestrası, Oxford Filarmoni, Baltimore Senfoni, Tazmanya Senfoni, Tayvan Ulusal Senfoni, NHK Senfoni ve Batı Avustralya Senfoni eşliğindeki konserleri göze çarpıyor.

2010 Chopin Yarışması birincisi Yulianna Avdeeva’nın netlik, enerji ve zarafet ile bezeli yorumları ona dünyanın dört bir yanında hayranlar kazandırmakta. Londra Filarmoni’den Santa Cecilia Ulusal Akademisi Orkestrası’na, Varşova Filarmoni’den Montréal Senfoni’ye Avrupa’da pek çok orkestra eşliğinde konserler veren piyanist, NHK Senfoni, Hong Kong Filarmoni, Deutsches Berlin Senfoni ve Bamberg Senfoni ile turnelere çıktığı Japonya’da ve 2018/19 sezonunda Sydney ve Melbourne Senfoni Orkestraları ile konser vereceği Avustralya’da da yakın takipçilere sahip.

Sascha Goetzel’in sanat yönetmenliği ve sürekli şefliğinde yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da başarılı konserlere imza atan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, bu Aralık ayında Almanya’da çeşitli şehirlerin yanı sıra Amsterdam Concertgebouw ve Paris Champs Elysées Tiyatrosu’nda Avrupalı müzikseverlerle buluştu. Konserin ikinci eseri olan Don Kişot’ta Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası viyola grup şefi Efdal Altun ve viyolonsel grup şefi Çağ Erçağ solist olarak sahneye çıkacaklar. 2010 ICMEC Uluslararası Oda Müziği Topluluğu Yarışması birincisi Borusan Quartet’in de üyesi olan Altun ve Erçağ bu toplulukla, Süreyya Operası’ndaki düzenli sezon konserlerinin yanı sıra ABD’den Japonya’ya turnelere çıkıyor ve albüm kayıtları gerçekleştiriyorlar.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT