Borusan Müzik Evi`nde Quatuor Debussy ile Chostakovitch, Debussy, Mulsant

Tarihler: 03 Nisan 2010 Cumartesi ~ 03 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 19:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Nereden Alınır: Borusan Müzik Evi

Adres: Asmalı Mescit İstiklâl Caddesi Orhan Adlı Apaydın Sok. No:2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2010 ~ Nis 3, 2010

İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Borusan Kültür Sanat işbirliğiyle ünlü Fransız yaylı çalgılar dörtlüsü QUATUOR DEBUSSY İstanbul’da Borusan Müzik Evi’nde !

1993 yılında Evian Uluslararası Yaylı Dörtlüler yarışmasında ilk büyük ödülünü kazanan, 1996 yılında Victoires de la Musique ödüllerinde en iyi oda müziği grubu seçilen Quatuor Debussy, uluslararası alanda tartışmasız bir üne sahip. Yirmi yıldır müzikal yorumlarını dünyanın en saygın sahnelerinde dinleyicilerle paylaşan dörtlü, Japonya’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne, Çin’den Rusya’ya gerçekleştirdiği turnelerle uluslararası ününü pekiştirmektedir. Merak, sürpriz, yenilenme, keşif, paylaşma gibi kendisini özgün kılan özellikleri ile Quatuor Debussy, İstanbullu dinleyicilere 20. ve 21. yüzyılın üç büyük bestecisinin eserlerinden oluşan bir repertuar sunacak.

"Quatuor Debussy’nin yorumları izleyicileri büyülüyor. " Le Monde de la Musique

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT