Borusan Quartet

Tarihler: 14 Ocak 2020 Salı ~ 14 Ocak 2020 Salı 14 Ocak 2020 20:30

Yer: Sainte Pulcherie Fransız Lisesi

Ücret: *SP İndirimli: Biletler, Sainte Pulcherie mezunları, öğrenci ve velileri için % 25 indirimlidir. İndirimli biletler Sainte Pulcherie okul yönetimi tarafından iletilecek kod ile Biletix’in internet sitesinden alınabilir. - Tam: 80.00 TL - SP İndirimli: 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çukurlu Çeşme Sokak 7 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2020 ~ Oca 14, 2020
Sainte Pulcherie Konserleri 14 Ocak’ta Borusan Quartet’i ağırlıyor!

Esen Kıvrak, keman
Özgür Baskın, keman
Efdal Altun, viyola
Çağ Erçağ, viyolonsel

2005 yılında Prof. Gürer Aykal öncülüğünde kurulan topluluk Alban Berg Quartet, Julliard Quartet, Gürer Aykal, Joshua Epstein ve Maxim Vengerov gibi topluluk ve sanatçıların ustalık sınıfı çalışmalarına katıldı. Borusan Sanat’ın İsviçre’deki Maggini Vakfı ile yaptığı işbirliği sonucu, 1776 yapımı Lorenzo Storioni keman, 1785 yapımı Ferdinando Gagliano  keman, 2008 yapımı Stefano Conia viyola ve 1740 yapımı Petrus Guarneri viyolonsel gibi çok özel enstrümanlarla müzik yapma olanağına sahip oldular.

Düzenli sezon konserlerinin yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdikleri turnelerle de dikkat çeken Borusan Quartet, Rheingau, Schleswig-Holstein, Merano, Mozart, Napfilon, Bodensee, West Cork, Europalia, Mersin, Bodrum, İstanbul ve Ankara müzik festivallerine katıldı; Tonhalle (Zürih), Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Viyana), Concertgebouw (Amsterdam), Philharmonie de Paris (Paris), Le Corum (Montpellier), Schloss Elmau (Münih), L’arsenal (Metz), G. Verdi Hall (Milano) ve Musikverein (Viyana) gibi seçkin salonlarda konserler verdi. Solo resitallerinin yanı sıra Borusan İstanbul Filarmoni, Bilkent Senfoni, Orchestra’Sion, Orkestra Akademik Başkent, Samsun Opera, İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Antalya devlet senfoni orkestraları ile de solist olarak çaldılar.
Konser verdiği ülkeler arasında Avusturya, Almanya, Fransa, İrlanda, İtalya, Cezayir, Hollanda, Sırbistan, Katar, Beyaz Rusya, Portekiz, Ürdün, İsviçre, Tanzanya, Yunanistan, ABD, Barbados, Japonya, St. Vincent ve Grenadinler, Slovenya, İngiltere gibi ülkeler bulunan topluluğun oda müziği alanında işbirliğine gittiği sanatçılar arasında, İdil Biret, Itamar Golan, Fazıl Say, Valentin Erben, Gülsin Onay, Hüseyin Sermet, Ruşen Güneş, Reto Bieri, Toros Can, Ferhan & Ferzan Önder, Igudesman & Joo, Muhiddin Dürrüoğlu, Fora Baltacıgil, Gökhan Aybulus ve Lawrence Power gibi müzisyenler bulunuyor.

2019 Temmuz’unda ikinci kez West Cork Oda Müziği Festivalinde yerleşik dörtlü olarak konserler veren topluluk, 2020 Amsterdam Quartet Bienali’nde de yerleşik dörtlü olarak yer alacak.

- PDF biletlerinizin çıktısını yanınızda bulundurmanız ve etkinlik girişinde ibraz etmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT