Borusan Yaylı Çalgılar Dörtlüsü - Ferhat Göksel, klarnet

Tarihler: 22 Ocak 2010 Cuma ~ 22 Ocak 2010 Cuma - Saat: 19:30

Yer: Borusan müzik Evi

Ücret: Balkon Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 21,00 TL, Parter Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 31,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: İstiklal Caddesi, Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 İstanbul İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2010 ~ Oca 22, 2010

Biletler 04 Ocak 2010 günü saat 10:00’da satışta...Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılmamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir. Etkinlik öncesinde cep telefonlarınızı kapatmayı lütfen unutmayın. Borusan Müzik Evi’nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir. Borusan Müzik Evi’nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

BORUSAN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ
FERHAT GÖKSEL klarnet
Esen Kıvrak keman
Olgu Kızılay keman
Efdal Altun viyola
Çağ Erçağ çello

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın müzisyenlerinden oluşan Borusan Yaylı Çalgılar Dörtlüsü, İstanbul’un müzik yaşamının ayrılmaz bir parçası olma yolunda ilerliyor. Her biri yurtiçi ve yurtdışında başarılı performanslara imza atmış yetenekli sanatçılardan oluşan dörtlü, 2009–2010 sezonunda Süreyya Operası’nda düzenli konserlerine de başladı. Beethoven, Mozart, Boccherini, Haydn, Grieg ve Schubert’in yanı sıra Usmanbaş ve Aykal’ın dörtlülerini de repertuarında bulunduran topluluğa konserlerinin ikinci yarısında klarnet için yazılmış ilk ve en bilinen beşlilerden olan, Mozart’ın tamamlanmış tek klarnetli beşlisinde Ferhat Göksel katılacak. Mozart’ın bu güzel yapıtı, lirik melodileri ve özellikle tanınan ikinci bölümüyle konser salonlarında popülaritesini halen koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT