Boşluk - DJ Set Ozzy

Tarihler: 17 Haziran 2015 Çarşamba ~ 17 Haziran 2015 Çarşamba 22:00

Yer: Sokak Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mahallesi, Osmancık Sokak, No: 12/A Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 414 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2015 ~ Haz 17, 2015

94.5 Rock FM'de hazırladığı "Ozzy ile Türkçe Rock" programıyla Türkçe rock müzik dünyasının nabzını tutan Ozzy, 17 Haziran günü Boşluk konseri öncesi geceye özel hazırladığı setiyle Sokak Sahne'de setup başında...

Boşluk
2000 yılında kurulan senfonik-melodik rock grubu "Boşluk", ilk albümü "Boş Duvarlar" ve ardından 2009 yılında çıkardığı "Sanal Tanrılar" albümleriyle müzik piyasasında kısa bir sürede ABD Best TV'de dünyadan müzik kuşağında hit olurken, yurt dışı müzik dinleyicisiyle ilk buluşmasını da gerçekleştirdi.

Trendlerin peşine takılmayan, samimi ve cesur tarzıyla dikkat çeken grup yeni albümünde, alışılagelmiş sound'unun dışındaki tarzlara da yer verirken, her zamanki dinamik tarzıyla dinleyicisini güzel bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Üçüncü albüme adını veren "Aynalardan Kaçamazsın" klip çekimlerini tamamlayan grup, Cem Karaca hayranlarına da bir sürpriz yaptı. Albümde "Tamirci Çırağı" şarkısına da yer veren Boşluk, albümün ikinci klibini yine bu parçaya çekmeye hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT