Boşluk

Tarihler: 20 Mart 2016 Pazar ~ 20 Mart 2016 Pazar 20 Mart 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2016 ~ Mar 20, 2016
Son albümü "Aynalardan Kaçamazsın" ile rock müzikseverlerle buluşan Boşluk, 20 Mart'ta Mask Live sahnesinde gerçekleşecek etkinlikle sizlerle...

2000 yılında kurulan senfonik-melodik rock grubu Boşluk, ilk albümü "Boş Duvarlar"ın ardından 2009 yılında çıkardığı "Sanal Tanrılar" albümleriyle müzik piyasasında kısa bir sürede, ABD'de Best TV'de dünyadan müzik kuşağında hit olurken, yurt dışı müzik dinleyicisiyle ilk buluşmasını da gerçekleştirdi. Grup 3. albümü "Aynalardan Kaçamazsın" ile 2015’de yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Trendlerin peşine takılmayan, samimi ve cesur tarzıyla dikkat çeken grup, yeni albümünde, alışılagelmiş sound'unun dışındaki tarzlara da yer verirken, her zamanki dinamik tarzıyla dinleyicisini güzel bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

Albüme adını veren "Aynalardan Kaçamazsın" klip çekimlerini tamamlayan grup, Cem Karaca hayranlarına da bir sürpriz yaptı. Albümde "Tamirci Çırağı" şarkısına da yer veren Boşluk, albümün ikinci klibini yine bu parçaya çekmeye hazırlanıyor.

- Pdf bilet uygulamasından yararlanan müşterilerin, biletlerini basılı olarak etkinliğe gelmesi gereklidir.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT