Bottin Zafer Çeçen

Tarihler: 23 Ekim 2009 Cuma ~ 23 Ekim 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo

Ücret: Tam: 34,50 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2009 ~ Eki 23, 2009
BOTTIN

Venedik’li produktor, dj & sound designer Bottin (Guglielmo Bottin, 1977), 2002 ve 2004’de yayınladığı 2 albüm ( Chill Reception, I love me Vol. 1) ve Irma Records için yaptığı 20’den fazla toplamadan sonra; Lucio Dalla, Donatella Rettore ve Sergio Caputo gibi çok önemli İtalyan şarkıcılarla produktor ve aranjor olarak çalışmaya başladı.Daha sonra bizzat Oliviero Toscani tarafından Benetton’un yaratıcı araştırma merkezi olan FABRICA’ya seçildi ve Colors Magazine için yapılan Color Music serisinin küratörlüğünü yaptı.

Todd Verow’un iki uzun metraj filminin orjinal müziklerini yazdıktan sonra adı sanat çevrelerinde iyiden iyiye sağlamlaştı. Orjinal çalışmaları ve dj setleri Cannes film festivali, Venedik Modern Dans Bienali, Nouveau Casino (Paris), Villa Manin Center for Contemporary Arts, Circuito Off Festival (Venice) gibi yerlerde dinleyicilerle buluştu. Eski Giallo filmlerinin müzikleriyle büyüyen ve bunları müziğine de yansıtan Bottin’in nu disco kariyeri de Eskimo Recordings ve Italians Do It Better’dan yayınladığı 2 single ile başladı ve hızla çıkışa geçti. 2009 yazında Bear Funk’dan çıkan Horror Disco adlı albümü, hiç şüphesiz türün başyapıtlarından biriydi. Bunun yanında Chicken Lips, Space, Tosca, Friendly Fires, Codebreaker gibi isimlere yaptığı remix çalışmaları da oldukça başarılı oldu. DJ setlerinde ise space disco, italo klasikleri ve deep funk gibi retro futuristik soundlarla modern electronica’yı harmanlayan ve ön görülemez bir yolculuk vaadeden Bottin, 23 Ekim’de INDIGO sahnesinde olacak. Giorgio Moroder, Angelo Badalamenti, Gino Soccio, John Carpenter, Space, Claudio Simonetti, Daniele Baldelli, Yello, Supermax gibi isimler size bir şeyler ifade ediyorsa bu geceyi kaçırmamanız gerekiyor. Gecenin açılışını ise Zafer Çeçen yapıyor.

18 yaş sınırı vardır.
Bilet fiyatina 1 yerli içki dahildir.
Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT