Bozcaada Caz Festivali'19 3. Gün

Tarihler: 21 Temmuz 2019 Pazar ~ 21 Temmuz 2019 Pazar 21 Temmuz 2019 18:00

Yer: Bozcaada Ayazma Manastırı

Ücret: Kapı: 250.00 TL Festivalci İndirimi: 185.00 TL Erken Dönem - 195.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2019 ~ Tem 21, 2019
Festival bu yıl 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde üçüncü kez gerçekleşecek.

Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla, 3dots, allaturca ve Pavli Bozcaada iş birliği ile düzenlenen Bozcaada Caz Festivali bu sene yeniden Bozcaada’da müziğe ve sanata dair pek çok şeyle karşılaşılacak bir festival deneyimi yaşatacak. Açık hava enerjisiyle caz ve doğaçlama müziğini buluşturan Bozcaada Caz Festivali, ilk iki senesinde gördüğü ilginin heyecanıyla üçüncü yılına hazırlanıyor.

Bugüne kadar, cazın ustalarını, genç yetenekleri, farklı disiplinlerden müzisyenleri aynı sahnede gördüğümüz ve festival için hazırlanan özel projelerle tanıştığımız Bozcaada Caz Festivali’nin, caz ve doğaçlama müziğini çevreleyerek farklı 
türleri de kapsayan 2019 programı açıklandı!

19 Temmuz Cuma
Birsen Tezer
Bobby Rausch ft. Giw
POW Trio (Tuluğ Tırpan, Eylem Pelit, Volkan Öktem)
The Kites
Orkun Bozdemir (Dj Set) 

20 Temmuz Cumartesi
Bidar
Bozcaada Ensemble feat Suzan Kardeş
Emir Ersoy “RocKuba”
Yussef Dayes
Hemi (DJ Set)

21 Temmuz Pazar
Barış Demirel - Barıştık Mı
Erkan Oğur Anatolian Blues Project
Pol Belardi's Urban 5
Selin Sümbültepe
Yaprak Melike (Dj Set) 

Geçtiğimiz yıl tüm biletleri tükenen Bozcaada Caz Festivali'nin 2019 biletleri satışta. 

Üç gün boyunca müzik dışında farklı disiplinlerden oluşan programıyla yapacağınız keşiflere de hazır olun. Bozcaada Caz Festivali kapsamında; Bozcaada'nın çeşitli yerlerinde sürpriz konserler, gastronomi etkinlikleri, çocuk atölyeleri, beden odaklı atölyeler, Bozcaada keşif rotaları, tadım etkinlikleri ve sosyal projeler gibi etkinliklere rastlayacağınız programı ile festival, enerjisini tüm Bozcaada’ya yayıyor olacak. 

Deniz, doğa ve müziğe ayrılmış bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin rotası haline gelen Bozcaada Caz Festivali ruhuyla adayı yeniden sarmaya hazırlanıyor. 


Bozcaada Caz Festivali mecralarından gelişmeleri takip etmeyi unutmayın!

'Festivalimiz, engelli bireylerin festivale katılımını kolaylaştırmak adına 'Erişilebilir Her Şey' topluluğundan danışmanlık hizmeti almaktadır.'

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Biletix web sitesi üzerinden festivalin ilk iki yılında bilet satın almış seyirciler, kendilerine gönderilen şifreyi kullanarak Festivalci İndiriminden yararlanabilir.- Festivalimiz, engelli bireylerin festivale katılımını kolaylaştırmak adına 'Erişilebilir Her Şey' topluluğundan danışmanlık hizmeti almaktadır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte alt yaş sınırı yoktur. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- 18 Yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyirciler ebeveynleri eşliğinde festivale giriş yapabilirler.- Kombine veya günlük biletler 'Keşif' programı biletli etkinliklerine giriş sağlamamaktadır. 'Keşif' programındaki etkinliklere katılmak için ayrıca bilet satın alınması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT