Bozcaada Caz Festivali 3. Gün

Tarihler: 29 Temmuz 2018 Pazar ~ 29 Temmuz 2018 Pazar 29 Temmuz 2018 18:00

Yer: Bozcaada Ayazma Manastırı

Ücret: Normal Dönem - 145.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2018 ~ Tem 29, 2018
Bozcaada Caz Festivali bu sene tekrar Bozcaada'nın en güzel zamanı olan temmuz ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Caz festivalleri fikrine açık havada bir caz festivali deneyimi tasarlayarak yeni bir bakış açısı getiren Bozcaada Caz Festivali bu sene yeniden festivalcilerin odak noktası olacak.

Yaşattığı deneyim ve enerjisiyle herkesi derinden etkileyen festival adanın en güzel koyu olan Ayazma'ya tepeden bir bakış atarak Tarihi Manastır'ın yeşil bahçesinde 27 - 28 - 29 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleşecek.

Farklı jenerasyonlardan müzisyenleri dinleyiciyle buluşturacak olan Bozcaada Caz Festivali; funk, pop, etnik, balkan, füzyon ve özgür caz gibi türleri içerecek geniş bir programla Kabak & Lin, allaturca music ve Pavli Bozcaada iş birliği ile düzenlenecek. Kendine Has ve Avek - Volkswagen katkılarıyla gerçekleşecek Bozcaada Caz Festivali bünyesine bu sene müzikle beraber atölyeler, sosyal projeler, gastronomi projeleri, adanın farklı noktalarında karşınıza çıkacak etkinlikler ve konserler ekleyerek içeriğini genişletecek ve Bozcaada'ya yayılacak.

İletişim ortağı: Karnaval

Festivalin detaylı programı yakında...
#bozcaadacazfestivali

- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte alt yaş sınırı yoktur. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.- 18 Yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyirciler ebeveynleri eşliğinde festivale giriş yapabilirler.- Festival alanına evcil hayvan dostlarınızı da getirebilirsiniz.- Organizasyon firması kaçınılmaz nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Profesyonel kayıt cihazları alana alınmayacaktır.- Festival alanına dışarıdan; yiyecek ve içecek, portatif sandalye ve şemsiye alınmayacaktır.- Kayıp biletler için işlem yapılmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır. - Selfie ve GoPro çubukları ile etkinlik alanına girilmesine izin verilmeyecektir.- Etkinlik numarasız ayakta kapasiteye sahiptir. Kapasitesi sınırlı sayıdadır. - Festival süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız. - Festival alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğu size aittir.- Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Festival biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini festival alanından çıkarma hakkına sahiptir. - Festival biletleri devredilemez ve iade edilemez. - Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Organizatör festival programında, mekanında ve tarihinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizatör, festival alanında kayıp ve kazalara karşı gerekli her türlü emniyet tedbirini almaktadır. Ancak, festival alanının doğal, dağlık yapısı nedeniyle, izleyiciler de, festival süresince mal ve can güvenliklerine azami özen göstermek, yaşanabilecek kaza ve kayıplara karşı da her zaman tedbirli ve dikkatli davranmakla yükümlüdür.- Organizatör herhangi bir nedenle bilet iadesi yaparak festivali iptal etme hakkına sahiptir. - Festival alanında emanet noktası bulunmamaktadır. - Festival alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir. - Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir. - Festivale katılan her birey özel kurallarda yer alan tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı, aksi takdirde mekandan çıkarılmayı kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT