Bozcaada Caz Festivali İstanbul Bul

Tarihler: 04 Nisan 2019 Perşembe ~ 04 Nisan 2019 Perşembe 04 Nisan 2019 20:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 67.50 TL Ayakta Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2019 ~ Nis 4, 2019

Bu yıl üçüncü kez 19-20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleşecek Bozcaada Caz Festivali, baharın getirdiği enerjiyle, Salon İKSV ev sahipliğinde Bozcaada hissini 4 Nisan Perşembe akşamı İstanbul’a taşıyor.

"Bugüne kadar cazın ustalarını dinlediğimiz, 9/8’lik müziklerle göbek attığımız, genç yetenekler keşfettiğimiz, farklı disiplinlerden müzisyenleri aynı sahnede gördüğümüz ve festival özel projelerini ilk kez izlediğimiz Bozcaada Caz Festivali’nin 2019 programı bu gecede açıklanıyor.

Kendine Has ve Volkswagen'in katkılarıyla; 3dots, allaturca ve Pavli Bozcaada işbirliği ile düzenlenen Bozcaada Caz Festivali, 2019’da da içeriğin gücüne inanan programında pek çok sanatçıyı ağırlıyor. Festival ekibi, Salon’daki gecede, bu yaz festivalde seyircileri nelerin beklediğinin ipuçlarını veriyor.

Gecenin, festivalde daha önce yer almış müzisyenleri de içeren programında Emir Ersoy Project (Duygu Tarhan, Caner Üstündağ, Aleiksi Riveracontreras, William Cardoso) ve Kerem Akdağ DJ Set yer alıyor.

Bu yıl veya önceki yıllarda Biletix internet sitesi üzerinden Bozcaada Caz Festivali’ne bilet satın almış seyirciler, bu özel İstanbul Buluşması’na yine Biletix internet sitesi üzerinden alacakları biletlerde, kendilerine e-posta ile gönderilecek şifreyi kullanarak %15 indirimden yararlanabilecek. Festivalci indirimi 1 Nisan itibari ile başlayacaktır.

İstanbul’a Bozcaada’nın ılık rüzgârlı havasını ve denizini getiremese de adanın festival zamanı enerjisini yaşatacak bir gece."

 

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT