Bram Stadhouders - Cantata

Bram Stadhouders - Cantata

Tarihler: 09 Mart 2016 Çarşamba ~ 09 Mart 2016 Çarşamba 09 Mart 2016 21:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Masa - Tam 44.00 TL İndirimli 40.00 TL 2. Kategori - Tam 33.00 TL İndirimli 30.00 TL Öğrenci 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apayadın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 71

Web: http://www.borusanmuzikevi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2016 ~ Mar 9, 2016
Büyüleyici bir deneyim, olağanüstü bir simya... Bram Stadhouders'ın Cantata'sı, size henüz keşfedilmiş bir ses dünyasını, samimi ve yoğun duyguları, meşakkatli bir arayışın sonucunda ortaya çıkan mistik bir hikayeyle 9 Mart'ta Borusan Müzik Evi'nde sunuyor.

Altı halüsinatif bölümde, muhteşem bir çağdaş gizem oyunu... Bram Stadhouders, büyüleyici ses ritüeli Cantata'da el değmemiş bir müzik dünyasını keşfe çıkıyor. Hollanda Oda Korusu için 2012'de North Sea Caz Festivali tarafından sipariş edilen, doğaçlama üçlüsü Henosis'in yakaladığı başarıdan sonra, ses serüvencisi ve doğaçlama ustası Bram Stadhouders yepyeni denizlere yelken açtı. Bu büyük projenin akabinde, müzikte daha samimi ve yoğun olanı tercih etmeye başladı. Cantata da işte böyle bir arayışın sonunda ortaya çıktı. Sahnedeki üç müzisyen, müzik ve dramanın gizemli bir birliktelik kurduğu yüzyıllara giderek, mistik bir hikaye anlatıyorlar. Madrigallerin zamanından elektronik müziğe uyarlanmış barok'a, güncel operadan trance'e, müzikleriyle tüm duyguları harekete geçiriyorlar. Dört bir yandan harekete geçirilen duyular adeta bir sel gibi akıyor. Stadhouders istikrarıyla bu akışa bir yön veriyor, zor ve benzersiz bir dil yakalıyor böylece... Altı bölümlük Cantata'da Stadhouders, tenor Sebastian Brouwer ve David Hoogerheide üretilen bu fantezi dilinde, korkusuzca duyguların derinliklerine iniyorlar. Prömiyeri, Amsterdam'ın prestijli müzik mekanlarından Bimhuis'de gerçekleşen yapıt, yarattığı simya ve samimiyetle dinleyicinin üzerinde uzun süre silinmeyecek bir etki bıraktı. Bu büyüleyici deneyim, Borusan Müzik Evi'nde sizleri bekliyor.

Gitar: Bram Stadhouders
Tenor: Sebastian Brouwer
Canlı elektronikler: David Hoogerheide

- Kapı açılış: 20:30- Konser: 21:00- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- Etkinlik başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT