Brazilian Jazz & Standards

Brazilian Jazz & Standards

Tarihler: 08 Nisan 2016 Cuma ~ 08 Nisan 2016 Cuma 19:30

Yer: Albert Long Hall Kültür Merkezi

Ücret: 50 TL

Nereden Alınır: http://www.bilet360.com/

Adres: Bebek Mah. Boğaziçi Üniversitesi Nispetiye Cad. Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2016 ~ Nis 8, 2016

Boğaziçi Caz Müziğine Doyacak!

Boğaziçi Üniversitesi, caz dünyasının önde gelen isimlerini izleyicilerle buluşturuyor.

‘Brazillian Jazz & Standards’ başlıklı yeni konser dizisi kapsamında caz müziğinin üç önemli ismi, Sibel Köse, Dave Allen ve Matt Hall, ‘Brazillian Trio’ başlıklı konserde müzikseverleri cazın farklı noktalarıyla bir araya getirecek.

Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü konser etkinliklerine Brazillian Jazz & Standards ile devam ediyor. New York’lu Caz gitarist Dave Allen kontrbasçı Matt Hall ile birlikte, Türkiye’nin önde gelen caz sanatçılarından olan ve Zamosc Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'na katılarak birincilik ödülü kazanan Sibel Köse ‘Brazillian Trio’ konseptli bu özel konserde aynı sahneyi paylaşacak.

Zengin programıyla müzikseverleri cazın farklı notalarıyla bir araya getirecek olan Brazillian Jazz & Standards konseri, 8 Nisan Cuma akşamı saat 20:00’de Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall salonunda gerçekleşecek.

Dave Allen
16 yaşındayken Amerika’da gitar ve gitarist denilince ilk başvuru kaynaklarından biri olan Guitar Player Magazine’in keşfettiği Allen, 18 yaşına geldiğinde ünlü Manhattan School of Music’e kabul edildi ve New York’a taşındı. Konservatuarı başarıyla bitirmesinin ardından New York caz sahnelerinde sık sık sergilediği düzenli performanslar ile ustalık çağına ulaştı. Üzerinde çalıştığı orijinal besteleriyle Untold Stories" ve "Real and Imagined" adlı iki album yayınladı. Kendi albümlerinin eleştirmenlerce büyük ilgi görmesi ve beğenilmesinin yanı sıra başka müzisyenlerin albümlerinde de yer alarak New York caz dünyasında isminden saygıyla söz edilen bir müzisyen olarak yerini aldı. 2013 yılı Ekim ayında ise ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınarak İstanbul’un canlı ve renkli sanat dünyasına gerçek bir adım atmış oldu.

Sibel Köse
Sibel Köse, ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nde öğrenci olduğu yıllarda profesyonel olarak şarkı söylemeye başladı. Bir yandan caz ustalarıyla çalışarak deneyim kazanırken, diğer yandan uluslararası seminerlere ve yaz okullarına katıldı, festivallerde yer aldı. Zamosc Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'na katılarak Birincilik Ödülü kazandı. Türkiye’de caz müziğinin gelişimi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak üzere “Caz Vokal Atölyeleri” düzenlemektedir.

Matt Hall
İlkokulda saksofon çalarak müziğe başlayan Matt Hall, Virginia Commonwealth Üniversitesi, Summa Cum Laude`den bascı olarak mezun oldu. Davulcu Tomi Salesvuo Sibelius Akademisinden mezun olup Wayne Krantz, Jim Beard ve Nils Landgren ile sahne almıştır. ”EFA” adlı albümünü 2014 Eylül’ünde piyasaya çıkarmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT