Bronx Pi Sahne Sezon Açılış Partisi: Flört - Hey Douglas

Tarihler: 12 Eylül 2015 Cumartesi ~ 12 Eylül 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2015 ~ Eyl 12, 2015

Flört ve Hey Douglas, 12 Eylül'de Bronx Pi Sahne'de...

Flört
1991'de kurulan Türk müzik grubu olan Flört, Kim Bunlar? ve Bekarlar gruplarının devamı olmakla beraber, grubun hiç ayrılmadan kalan tek ismi Ozan Kotra (vokal, bas gitar, akustik gitar, tuşlu çalgılar) ile daha sonradan gruba dahil olan günümüzdeki grup üyeleri Çağatay Kehribar (elektrik gitar, akustik gitar, tef, shaker, geri vokal), Hakan Çağlar’dan (davul, geri vokal) oluşuyor.

Flört grubu internette yayınladıkları "Rasta Baba" ve "Cemiyette Pişiyoruz" şarkılarının canlı performanslarından oluşan klipleri ve efsane şarkıları "Sevmez Olaydım" ve "Dün TRT'de İzledim" ile hızlı bir şekilde tekrar gündeme geldi ve alternatif müzik dinleyicisine kendisinden söz ettirdi. 

Grup, Türkiye'de popüler müzikteki uzun yerlilik uğraşları ve arayışları ile beraber, anlatıcılarına göre sapmalar gösteren bol bilinmezli bir tarihe sahiptir. Grubun bu arayışları, Anadolu pop/rock, arabesk, arabesk rock, serbest çalışmalar, Türkçe rock, ulusal Türk müziği, pop folk gibi isimlerle anıldı. Öte yandan, yerlilik çabalarının ve ürünlerinin en fazla ötelendiği iddia edilen dönemlerde bile bu unsurların kendilerini olgunlaştırarak nicelikte düşük, nitelikte yüksek ürünler ile kendini gösterdi.

Hey Douglas
70'li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını yine 70’lerin disko ritimleri ile birleştirip tekrar düzenleyen VEYasin, hazırladığı setleri dinleyicisiyle buluşturmayı planlıyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT