Bronx`ta `80`s Retro Party`

Tarihler: 14 Kasım 2008 Cuma ~ 14 Kasım 2008 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Bronx

Ücret: 12,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98 - Bronx

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2008 ~ Kas 14, 2008
YETMİŞLERDEN, SEKSENLERE...
BİRAZ DA DOKSANLARA
RETRO PARTY

Müzik endüstrisinin belki de en yoğun, en üretken, en heyecan verici dönemi olan 80`ler; 70`li yılların sonlarında `Disco`dan kopup , etkisini 90`ların ortasına kadar taşıyan `altın yılları` simgeler. Radyoda sayıları kısıtlı programları takip etmek, orada çalan şarkıları kasede kaydetmek, tek kanallı dönemde haftada bir yayınlanan müzik programlarını takip etmek, yurtdışına giden tanıdıklara plak siparişi vermek... müziğe ulaşmak bugünkü kadar kolay olmadığı için her bir eserin dinleyici için daha bir `değerli` olduğu dönemlerdi 80`ler... Bu yüzden o dönemin parça ve sanatçıları hafızalarda sağlam yer etti. Kendine has giyim ve saç stilleri, geniş müzik yelpazesi ve dönemin unutulmaz kilometre taşlarıyla 70, 80 ve 90`lı yılları doyasıya yaşamak...

Müziklerinden dönemin kült filmlerinin unutulmaz sahnelerine... İstanbul`un en eğlenceli retro party`si, 15 Mart Cumatresi gecesi BRONX`ta !!!
Depeche Mode, Cure, Alphaville, Duran Duran, Queen, Erasure, Michael Jackson, Madonna, Steve Miller Band, Talking Heads, Wham, CC Catch, Modern Talking, Eurythmics, Falco, Talk Talk, Yazoo, Belinda Carlisle, Bon Jovi, Billy Idol, Prince, Pet Shop Boys, Bananarama, Sandra, Soft Cell, Laura Branigan, Culture Club, Samantha Fox, Kim Wilde, The Bangles, Police, Men At Work, Nena, Black, Madness, Cyndi Lauper, Frankie Goes To Hollywood, Survivor, Status Quo, Smokie, A-Ha, Camouflage, Tears For Fears, Toto, Bryan Adams, Rick Springfield, Kiss, Blondie, Gazebo, SNAP!, UB40 ve isimleri sayfalara sığ amayacak onlarca ismin birbirinden güzel ve özel parçaları eşliğinde unutulmaz bir geceye ve sürprizlere hazır olun !!!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT