Brunch ve Caz

Brunch ve Caz

Tarihler: 13 Mayıs 2018 Pazar ~ 13 Mayıs 2018 Pazar 13 Mayıs 2018 10:30

Yer: Sait Halim Paşa Yalısı

Ücret: - 210.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Köybaşı Cad. No:83 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 223 05 66

Faks: 0212 223 06 67

Web: http://www.saithalimpasa.com/

E Posta: info@saithalimpasa.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2018 ~ May 13, 2018
"Siemens Ev Aletleri ile Brunch ve Caz" keyfi, Anneler Günü’nde Sait Halim Paşa Yalısı’nda...

Sait Halim Paşa Yalısı’nda Boğaz’a karşı caz eşliğinde brunch keyfi Anneler Günü’nde sizi bekliyor. Caz müziğinin önde gelen isimleri Neşet Ruacan, Emin Fındıkoğlu ve Meltem Ünel’in sahne alacağı konser tüm dinleyicilere keyif dolu bir pazar vaat ediyor. Geleneksel lezzetlerin yanı sıra yalının ödüllü Executive Şefi Oktay Özgün tarafından hazırlanacak geniş brunch büfesi de konsere lezzet katıyor.

“Siemens Ev Aletleri ile Brunch ve Caz” 11.00’da açık büfe ikramlarla başlayıp 11.45 sonrası caz konseri eşliğinde devam ediyor.  

Caz Eşliğinde Anneler Günü Brunchı: Meltem Ünel, Neşet Ruacan, Emin Fındıkoğlu Trio 
Vokal: Meltem Ünel          
Gitar: Neşet Ruacan
Klavye: Emin Fındıkoğlu

Neşet Ruacan
Neşet Ruacan, 10 yaşında başladığı klasik gitar eğitimiyle adım attığı müzik hayatını İngiltere ve Amerika'da aldığı caz teorisi dersleriyle ustalık derecesine kadar yükseltti. Ruacan dünya çapında tanınmış sanatçılarla birlikte caz müzisyeni ve stüdyo gitaristi olarak yüzlerce stüdyo kaydına imza atmaya devam ediyor. Türkiye’nin caz gitar efsanesi olmuş; Herbie Hancock, John Ormond, Nathan Davies ve Woody Williams gibi müzisyenlerle sahne almış; TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nın yıllarca şefliğini yapmış ve Türk cazına büyük katkılarda bulunmuş bir sanatçıdır. 

Emin Fındıkoğlu
Hem piyanist hem aranjör hem festival direktörü hem de eğitmen kimliğiyle Türk cazına büyük emek veren Emin Fındıkoğlu müziğe üflemeli çalgılarla başladığı. Daha sonra piyanoya yönelen ve dünyaca ünlü müzik adamı Arif Mardin'den armoni-aranjörlük dersleri alan Fındıkoğlu, aynı zamanda yerel orkestralara düzenlemeler yapmaya başladı. 1962-66 yılları arasında Amerika'daki ünlü caz okulu Berklee'de burslu okuyan Fındıkoğlu, yurda dönünce İstanbul'da yaşayan ünlü İsveçli saksafoncu Lennart Jansson'un dörtlüsünde piyano çalmaya başladı. Bu arada birçok albüme düzenlemeci olarak katkıda bulunmayı da ihmal etmedi.

- Bilet fiyatına açık büfe kahvaltı dahildir.- Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0 (212) 223 05 66 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.- Masanız, grubunuzun sayısına göre hazırlanacağı için biletinizi aldıktan sonra Sait Halim Paşa Yalısı'nı arayarak rezervasyon yaptırmayı lütfen unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT