Bruno Mars

Tarihler: 01 Ocak 2010 Cuma ~ 01 Ocak 2010 Cuma - Saat: 06:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Yakında

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Küçükçiftik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4, Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 1, 2010 ~ Oca 1, 2010

Geleceğin Michael Jackson’ı
Grammy ödüllü Bruno Mars, ilk kez Türkiye’de!


2011’in en hit şarkılarından “Just The Way You Are” ve “Grenade” ile müzik listelerini alt üst eden ünlü şarkıcı Bruno Mars, Türk hayranları ile buluşmak için 15 Temmuz’da İstanbul’a geliyor.
Geleceğin Michael Jackson’ını KüçükÇiftlik Park’ın dev sahnesinde izlemeye hazır mısınız?

2011 Grammy Ödülleri’ne yedi dalda aday gösterilen ve ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında ödül kazanan Bruno Mars, ilk kez Türkiye’de konser verecek. Efsanevi sanatçı Michael Jackson’ın tahtına aday olarak gösterilen Bruno, 15 Temmuz Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak.

2011’in en hit şarkılarından “Just The Way You Are” ve “Grenade” ile müzik listelerini alt üst eden 1985 doğumlu şarkıcı, hayranları için en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Büyüleyen sesi ile tüm müzik severlerin tutkunu olduğu Bruno Mars, 4 yaşında sahne ile tanıştı. Hawaii’de uzun yıllar, aile orkestrası ile birlikte haftanın beş günü müzik yapan Bruno, 17 yaşında ise Los Angeles’a giderek müzik kariyerine yeni bir yön çizdi. Müzik otoritelerinin dikkatini “Nothin` On You” şarkısı ile çeken, Elvis Presley ve Michael Jackson hayranı Bruno, 2009 yılında Atlantic Records ile anlaşma imzaladı.

2011 Grammy Ödülleri’ne yedi dalda aday gösterilerek ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ dalında ödül kazanan genç şarkıcı, kısa sürede “Killa On Tha Run”, “The Lazy Song”, “Just The Way You Are” ve “Grenade” gibi birçok ünlü şarkıyı müzik dünyasına kazandırdı.

Bu eşsiz performansın biletleri, Biletix üzerinden satışa sunulacak. Sakın kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT