Bu Pazar Konser var! Artistic Nokta by Ege Sanat

Tarihler: 31 Ocak 2010 Pazar ~ 31 Ocak 2010 Pazar - Saat: 13:00

Yer: Göktük Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Eyüp Belediyesi Göktük Gösteri Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2010 ~ Oca 31, 2010

“Herkesin bir yeteneği vardır” sloganı ile hemen hemen tüm sanat dallarında yetişkin ve çocuklara eğitim veren Artistic Nokta by Ege Sanat ve Eyüp Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Pazar Konserleri, Eyüp Belediyesi Göktük Gösteri Merkezi’nde tüm çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz…

Artistic Nokta Müzik Bölümü Başkanı, uluslar arası bir şöhrete sahip olan ve birçok ünlü sanatçının da hocalığını yapmakta olan piyano sanatçısı Doç. Dr. Mine Mucur koordinatörlüğünde, tüm eğitim kadrosunun hem çocuklar, hem de yetişkinler için özel hazırladığı programda; Artistic Nokta Ege Sanat Trio, Piyano, Keman, Gitar Dinletileri, İllüzyon gösterileri, Jazz, Salsa Dans Şovları sunulacak..

Ayrıca, Şan Resitali ve Artistic Nokta öğrencilerinin gösterileri de yer alacak. Artistic Nokta’da, Müzik, Resim, Dans, Drama-Tiyatro, 3-6 yaş için Okul Öncesi Eğitim ana bölümlerinin yanı sıra, Oyuncak ve Kukla Yapım Atölyesi, Kişisel Gelişim, Cam ve Bocuk Sanatı, Pratik İngilizce ve Takı Tasarım Atölyesi de bulunuyor.

Kemerburgaz-Göktürk’ün en hareketli lokasyonunda yer alan Sinasos İş Merkezi’ndeki 2 katlı binasında hizmet veren Artistic Nokta by Ege Sanat’da kurucular, temel amacın, sanatın her hangi bir alanına amatör ya da profesyonelce girmek, ruhunu beslemek, boş zamanlarına renk katmak isteyen tüm yetişkin ve çocuk sanatseverler ile buluşmak olduğunu belirterek, bu gibi sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ekliyorlar.

Program: Artistic Nokta by Ege Sanat Öğretim Kadrosu ile Piyano,
Keman, Perküsyon ve Ritim Atölyesi, Gitar, Şan ve Kerem Eser’den İllüzyon Show

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT