Bu Sezon da Yine “ W Lounge Partileri “ Konuşulacak!

Tarihler: 25 Eylül 2009 Cuma ~ 25 Eylül 2009 Cuma - Saat: 06:00

Yer: W Lounge

Adres: Suleyman Seba Cad No. 22 Akaretler, Beşiktaş - İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 381 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2009 ~ Eyl 25, 2009
Bu Sezon da Yine “W Lounge Partileri “ Konuşulacak!

W Lounge, eşsiz partileri ile yeni sezona iddialı giriyor! 25 Eylül Cuma akşamı Cüneyt Kurt ile başlayacak parti serisi, geçen sezonun ünlü Çarşamba partileri olan “WEDNESDAYS ARE HOT AT W LOUNGE” ile devam edecek. Çarşamba partilerinin müziğini ise bu sezon ünlü DJ Metin Cansaray yapacak. Ve W Lounge bu sezon da adından çok söz ettirecek…

Çağdaş başyapıtı ile tarihi Akaretler Sıraevler’in, yaldızlı kubbe ve minarelerin çevrelediği bir şehirde göz alıcı ihtişamı ile W Lounge, yeni sezonda da partilerine hızla devam ediyor. Açılış partisini 25 Eylül Cuma günü Cüneyt Kurt’un ev sahipliği ve DJ’liğinde gerçekleştirecek olan W Lounge, eğlence severlere unutulmaz geceler yaşatmaya hazırlanıyor. Bir yanda modern iş hayatının dinamizmi ile en son moda, diğer yanda tarih dolu bambaşka bir şehri yansıtan muhteşem atmosferinde, şehir içindeki küçük şehir olan W İstanbul, W Lounge ile bu sezon da eğlenceyi doruklara çıkartıyor. Eşsiz W partileri ile zevkler, sizin keşfetmenizi, içine dalmanızı, tadına varmanızı, keyfini sürmenizi, içine karışmanızı, sosyalleşmenizi, kucaklamanızı ve kutlamanızı bekliyor!

W Lounge’ un sıcak ve samimi ortamında ister hareketin başlamasını izleyin, ister kendi aksiyonunuzu yaratın! Günün yoğun temposundan uzaklaşıp iyi vakit geçirmek isteyenlerin en keyifli kaçış noktası haline gelen W Lounge, bu sene de geleneksel Çarşamba partileri ile Çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi haline geliyor. 2000 senesinden bu yana eşsiz performansları ile kendini kanıtlamış ünlü DJ Metin Cansaray’ın eşliğinde “WEDNESDAYS ARE HOT AT W LOUNGE” partileri, konuklarını şehrin ortasındaki bu gizli sığınakta ağırlıyor.

Çarşamba partilerinin yaratıcısı W Lounge’ da yeniliklerin arkası kesilmiyor! Eşsiz Çarşamba partilerinden sonra farklı performanslarıyla yıllardır adından söz ettiren Cüneyt Kurt ile W Lounge, Cuma ve Cumartesi gecelerine de damgasını vuruyor. Müzik dünyasının duayenleri arasında yer alan Cüneyt Kurt, bu sezon da Cuma ve Cumartesi geceleri W Lounge’ da partilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Yeniliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyen W Lounge, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları gerçekleşecek müthiş partileri ile eğlence severlere unutulmaz geceler sunuyor. Bu yıl herkes W Lounge ile müziğe ve dansa doyuracak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT