Buika

Tarihler: 20 Temmuz 2010 Salı ~ 20 Temmuz 2010 Salı - Saat: 22:00

Yer: Sepetçiler Kasrı

Ücret: Oturmalı 70 TL / Ayakta 50 TL / Öğrenci (Ayakta) 40 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Sirkeci arabalı vapur iskelesi yanı Sahilyolu Sirkeci Adalar İstanbul

Telefon: 0212 519 18 17

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2010 ~ Tem 20, 2010

Çağdaş İspanyol ve Latin müziğini caz ve flamenkonun melankolisiyle harmanlayan çarpıcı vokalist Buika, son albümü El Último Trago ile Türkiye`de de büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Afrika`ya uzanan etnik kimliğini zenginleştiren İspanyol kültürünün de etkisiyle, caz, funk, flamenko, gypsy, rumba, afro-küba ritimleri, copla ve yeni soul`u incelikli ve derin bir şekilde bir araya getiren Buika, yayımladığı birbirinden güzel albümlerle, olağanüstü vokalinin yanı sıra iyi bir şarkı yazarı olduğunu da kanıtladı. İspanya`nın Grammy`si olan "Premio de la Música" ödülünü kazanan Buika`nın New York konseri The New York Times eleştirmeni Jon Pareles tarafından "muhteşem" olarak tanımlandı. Gitar, piyano, bas ve çello gibi birçok enstrümanı da çalabilen şarkıcı kendini türlerle sınırlamıyor. Sahneyi izleyiciyle derin bir bağ kurabildiği bir mekân olarak gören Buika`yı izleyen herkes kelimenin tam anlamıyla büyüleniyor. Türkiye`de heyecan ve sabırsızlıkla beklenen Buika`nın birçok şarkısını, İstanbul sokaklarında yürürken de duymanız mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT