Bülent Ersoy - Oya Aydoğan

Tarihler: 12 Eylül 2013 Perşembe ~ 12 Eylül 2013 Perşembe 20:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Kategori Masa Kişi Başı - 245.00 TL 2. Kategori Masa Kişi Başı - 195.00 TL 3. Kategori Bistro Kişi Başı - 113.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2013 ~ Eyl 12, 2013

İstanbul’un şaşalı gazino eğlenceleri KüçükÇiftlik Park’ın 9D projesi kapsamında düzenlediği KüçükÇiftlik Gazinosu ile geri geliyor!

Zeki Müren, Bülent Ersoy, Behiye Aksoy, Hamiyet Yüceses ve daha niceleri KüçükÇiftlik Gazinosu’nda sahneye çıkmış, assolistliklerini burada taçlandırmışlardı. Ve şimdi, gazinoculuğun deneyimli ekibi, aynı yerde “Gazino Geceleri”ni geri getiriyor, nostaljiyi yaşatıyor!

1950’lilerde İstanbul’u kasıp kavuran Lunapark, Bebek Aşiyan ve İzmir Göl Gazinoları'nın deneyimli ekibi “Gazino Geceleri”ni tekrar yaşatmak için hazır!

12 Eylül Perşembe akşamı Bülent Ersoy ve Oya Aydoğan’un açılışını yapacağı KüçükÇiftlik Park Gazino Geceleri, 19 Eylül’de Seren Serengil ve Fedon’u, 3 Ekim’de Selami Şahin ve Yeliz’i ve 9 Ekim’de Hülya Avşar ve Fettah Can’ı ağırlayacak.

Zeki Müren’in sanat hayatına adım attığı, Hamiyet Yüceses, Behiye Aksoy gibi efsane isimlerin alaturka söylediği KüçükÇiftlik Park, 1950’lerden beri eğlence sektörünün kalbinin attığı mekan. Meraklılarının yıllardır bekledikleri gerçek kır gazinosu; zengin menüsü, sanatı, müziği ve eğlencesi ile KüçükÇiftlik Park’ın yemyeşil Bahçe’sinde 12 Eylül’de başlıyor.

Gazino kültürünün en deneyimli ekibi hazırlıklara başladı. Çiçekçisiyle, ayakkabı boyacısıyla gazino eğlenceleri dönemini bilenler için o günleri yad etme fırsatı sunacak olan KüçükÇiftlik Park Gazino Geceleri’nde, dönemi bilmeyenler de gazino eğlencelerini yaşama fırsatı elde edecek.

Siz de Türk eğlence kültürünün en önemli parçasını yaşamak için bu muhteşem gecelerde yerinizi şimdiden ayırtın! Ufak bir hatırlatma, biletinizi aldıktan sonra masa seçimi için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Rezervasyon: 0212 247 39 19

- 18 yaş sınırı vardır.
- Masa ve bistro düzeni organizatör tarafından etkinlik günü mekanda yapılacaktır.
- Masa ve bistro rezervasyonu için lütfen 0212 247 39 19 nolu telefonu arayınız.
- Masa biletlerine 9 çeşit başlangıç mezesi – 3 çeşit ara sıcak – salata – karışık ızgara tabağı – meyve ve limitsiz yerli içki dahildir.
- Bistro biletlerine limitsiz yerli içki dahildir.
- Masa biletleri oturmalı bistro biletleri ayaktadır.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT