Burak Çebi Piyano Resitali

Tarihler: 09 Nisan 2016 Cumartesi ~ 09 Nisan 2016 Cumartesi 09 Nisan 2016 18:00

Yer: Arsu Sahne

Ücret: - Tam 30.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fener Kalamış Caddesi, Sinan Apartmanı, No: 93/6, Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 336 70 40

Faks: 0216 336 70 15

Web: http://www.arsuguzelsanatlar.com

E Posta: bilgi@arsuguzelsanatlar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2016 ~ Nis 9, 2016
Arsu’da bahar konserleri piyanist Burak Çebi ile devam ediyor. Arsu Sahne, 9 Nisan‘da piyanist Burak Çebi ile devam ediyor.

Almanya’da eğitim gören genç kuşak Türk piyanistlerinden Burak Çebi Hochschule für Musik Nürnberg’ den ustalık sınıfı diploması ile mezun olur. Nürnberg'deki eğitimi sırasında Ingeborg Schmidt-Noll'un öğrencisi olan piyanist Burak Çebi Abdel Rahman El-Bacha, Werner Bärtschi, Filippo Gamba, Bernd Glemser, Jura Margulis’ın masterclasslarına katılır. Halen çalışmalarına Devlet Sanatçısı piyanist Hüseyin Sermet ile devam etmektedir. Burak Çebi 2013 yılında İstanbul'da düzenlenen ve ödül töreni TRT tarafından canlı yayınlanan “Orkestra Sion” Uluslararası Piyano Yarışması'nda aldığı birincilik ödülünün yanı sıra Münih Steinway-Haus'ta düzenlenen Uluslararası Piyano Yarışması'nda özel ödül (2008), Nürnberg Mozart Yarışması'nda 3.lük ödülü (2011) ve Sparda Bankası'nın Nürnberg Yüksek Müzik Okulu öğrencilerine verdiği 'Yılın Solisti' Ödülüne (2007) ve DAAD ile Richard Wagner Derneği'nin burslarına layık görülmüş genç kuşak piyanistlerdendir. 

2002 yılında ilk solo resitalini veren piyanist Burak Çebi, 2007 yılında İbrahim Yazıcı yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile ilk orkestralı konserini gerçekleştirdi. Bugüne kadar Freiburg Piyano Akademisi 2011, Berlin Geza-Anda Piyano günleri 2011, Heidelberg Ilkbahar Festivali 2010, Schaffhausen Uluslararası Oda Müziği Günleri 2008, Tegernsee `Chance 2009 Piyano Festivali, Friedberg Yaz Festivali 2013-2014 gibi organizasyonlarda yer alan sanatçı Berlin (Filarmoni), Münih (Steinway-Haus), Bayreuth (Steingraeber-Haus), Augsburg, Fürth (Stadttheater), Heilbronn, Bamberg, Ingolstadt, Neustadt, Trier gibi birçok şehirde resitaller ve konserler verdi. 2010 yılında “Schumann`in 200. doğum yıldönümü” anısına Neumarkt-Oberpfalz şehrindeki dünyaca ünlü “Reitstadel” konser salonunda verdiği ve sadece Robert Schumann'in solo eserlerini ihtiva eden resital olumlu kritikler alır. 2014 yılında Berlin Filarmoni'deki Enstrüman Müzesi'nde bir resital veren sanatçı ayrıca Berlin Klasik Müzik Yaz Festivali 2012 çerçevesinde Berliner Camerata Oda Orkestrası ile birlikte sahneye çıkarak Wolfgang Amadeus Mozart'ın 9 numaralı piyano konçertosunu ve Türk bestecilerin eserlerini seslendirdi.

Konser Programı
"Intimissimo"  
Franz Schubert  
Allegretto D915, Do minör
Wolfgang Amadeus Mozart  
Piyano Sonatı , K 457, Do minör 
Domenico Scarlatti  
Sonat, K 87, si minör  
Claude Debussy  
"Danseuses de Delphes"  
"Voiles"  
"Les sons et les parfums tournent dans l'air du soir"  
"Les collines d'Anacapri"  
"La sérénade interrompue"  
"La cathédrale engloutie" 
"La danse de Puck"  
"Minstrels"

- Numarasız otuma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT