Burçin Büke & İlhan Şeşen

Tarihler: 25 Ekim 2016 Salı ~ 25 Ekim 2016 Salı 25 Ekim 2016 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2016 ~ Eki 25, 2016
Burçin Büke ve İlhan Şeşen, 25 Ekim'de ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda müzikseverlerle buluşuyor.

“Eğlenmek ciddi bir iştir”

Şayet eğlenme konusunu ciddiye alıyor ve eğlenmek için gerekenleri her zaman harfiyen yerine getiriyorsanız, bu konser tam size göre! İşin bu kısmı şaka da olsa, usta müzisyen İlhan Şeşen ve dünya çapında tanınmış piyanistimiz Burçin Büke’nin müzikal performansı, eğlenceli ve ciddiyet sahibi müzikleri yenilikçi bir üslüpla harmanlıyor. Kulağa şaşırtıcı geliyor ancak deneyimli müzisyenler sahneyi çok iyi formüle ediyorlar ve dozunda bir eğlencelik sunarken müziğin ciddi suretini de ti’ye almayı başarıyorlar. Notalar, İlhan Şeşen’in sevilen eserleriyle Burçin Büke’nin seslendirdiği dünya klasikleri arasında mekik dokuyor. Birkaç ilmek de ikilinin espirili teatral diyaloglarıyla atılıyor. Proje fikri, Avrupa’daki klasik müzik jargonundan ilhamla gelmiş. Yurt dışındaki müzik kurumlarında eserler bildirilirken ‘ciddi ve eğlence maksatlı’ olarak ikiye ayrılıyormuş. Buradaki mizahı yakalayan ikili, füzyon usülünce keyifli bir sahne anlayışı kurgulamış. Tahmin edileceği üzere İlhan Şeşen bu renkli şovun ‘eğlenceli’ tarafını, Burçin Büke ise ‘ciddi’ tarafını temsil ediyor. Konserin ciddiyetini kavradıysanız, aylık eğlence çizelgenize eklemeyi unutmayın!

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.- Yerler Numarasız oturmalıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT