Burcu Tatlıses & Simge Pınar

Tarihler: 18 Ocak 2018 Perşembe ~ 18 Ocak 2018 Perşembe 18 Ocak 2018 21:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2018 ~ Oca 18, 2018
Profesyonel müzik yaşamına 2002 yılında söz yazarı olarak başlayan Burcu Tatlıses ve küçük yaşlardan itibaren kelimelerin ve melodilerin iyileştirici gücünden büyülenen Simge,18 Ocak'ta KadıköySahne'de sizlerle...

Simge Pınar

"1991 doğumlu, İstanbullu şarkıcı- söz yazarı. Çok küçük yaşlardan itibaren kelimelerin ve melodilerin iyileştirici gücünden büyülenen Simge, kendini en iyi müzik yoluyla ifade ettiğini keşfettiğinden beri yaşam öyküsünü şarkılarla kaydetmeye başladı. Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği eğitiminin ardından bir süreliğine kurumsal bir şirkette çalıştı. Yolunun katıldığı bir atölyede Harun Tekin’le kesişmesiyle birlikte her zaman hayalini kurduğu üzere müzik çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.

21:30

Burcu Tatlıses
Profesyonel müzik yaşamına 2002 yılında söz yazarı olarak başlayan Burcu Tatlıses, Funda Arar, Fatih Erkoç, Zuhal Olcay, Yıldız Usmonova, Mustafa Ceceli gibi güçlü yorumculara ait 17 albümde 40’dan fazla şarkı sözüyle yer aldı, Bir İstanbul Masalı ve Zerda gibi döneminin başarılı dizi filmlerinin jenerik sözlerini yazdı. 

Mart 2015’te duru, sakin ama etkileyici yorumu ve güçlü sözleriyle işlediği ilk albümü “Güzel Kokuyorum” u yayınlayan müzisyen, söz yazarlığının ardından singer/songwriter kimliğiyle dinleyicilerle buluştu. Müzik yazarlarının yılın en iyileri seçkilerine dahil olan albümden Ay, Bir Sana Bir de Bana, Gündelik, Beni Öldürür gibi şarkılar dikkat çekti ve playlistlerde yerini aldı.

İkinci albüm öncesi ilk teklisi “Geyikli Masallar”ı Ada Müzik etiketiyle 5 Ocak’ta yayınlayan Burcu Tatlıses, kendi şarkıları ve yeniden yorumlamalarıyla 18 Ocak’ta Kadıköy Sahne’de.

22:30

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 Yaş Sınırı Vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT